Life & Arts Κυριακή 25/07/2021, 13:48
ΣΠΟΡ

Τένις: Στον επόμενο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Σφράγισε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση σε μία ώρα και 50 λεπτά

Τένις: Στον επόμενο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Με 2-1 σετ (6-3, 3-6, 6-3) ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Φίλιπ Κόλσρλαιμπερ, στη πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Έλληνας τενίστας παρόλο που έμεινε πίσω με μπρέικ στο τρίτο σετ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να νικήσει τον 37χρονο Γερμανό. 

Ο Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός στο πρώτο σετ, επέβαλε τον ρυθμό του και επικράτησε μέσα σε 35 λεπτά. Στο επόμενο σετ η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική. Ο Γερμανός ανέβασε ρυθμό κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποδιοργανώσει τον κορυφαίο τενίστα μας. Ο Κολσρλάιμπερ ισοφάρισε και ο Τσιτσιπάς βρέθηκε με την «πλάτη» στον τοίχο καθώς, όπως έχει πει, οι Ολυμπιακοί αποτελούν για αυτόν έναν από τους στόχους της χρονιάς.  

Στο τρίτο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε πίσω με μπρέικ αλλά πήρε τρία γκέιμ στη σειρά, κράτησε το σερβίς του και με μπρέικ στο επόμενο γκέιμ (5-3) απέκτησε την ευκαιρία να κατακτήσει το σετ. Έτσι, σφράγισε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση μέσα σε μία ώρα και 50 λεπτά.  

«Ο κόσμος μας λείπει γιατί δημιουργεί ατμόσφαιρα αλλά, από τη στιγμή που δεν υπάρχει, θα προσαρμοστούμε στις συνθήκες που έχουμε. Θα συγκεντρωθούμε στο τένις», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και αναφερόμενος στις συνθήκες που επικρατούν στο Ολυμπιακό Χωριό, πρόσθεσε: «Μου αρέσει που συμβιώνω με τόσες προσωπικότητες από τον παγκόσμιο αθλητισμό».   

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News