Life & Arts Σάββατο 3/07/2021, 13:19
ΣΠΟΡ

Euro 2020: Σήμερα τα άλλα δύο εισιτήρια για τους τέσσερις της διοργάνωσης

Euro 2020: Σήμερα τα άλλα δύο εισιτήρια για τους τέσσερις της διοργάνωσης

Σήμερα Σάββατο στις 19:00 και στις 22:00 «σφραγίζονται» τα υπόλοιπα δύο εισιτήρια για τα προημιτελικά του Euro 2020, μετά τις χθεσινές προκρίσεις της Ισπανίας και της Ιταλίας. 

Στις 19:00 την αυλαία ανοίγει η αναμέτρηση στο Μπακού ανάμεσα στην Τσεχία και τη Δανία, με τα προγνωστικά να είναι μοιρασμένα αφού οι δύο ομάδες θεωρούνται ισοδύναμες. 

Στις 22:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης τη σκυτάλη παίρνει ο τελευταίος χρονικά προημιτελικός, ανάμεσα στην Ουκρανία και την Αγγλία, με τη δεύτερη να θεωρείται το ακλόνητο φαβορί. 

Ωστόσο στη φετινή διοργάνωση, τα προγνωστικά έχουν διαψευστεί ουκ ολίγες φορές, καθώς έχουν αποκλειστεί τόσο η κάτοχος του προηγούμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πορτογαλία, όσο και η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Γαλλία.  

Χθες εξάλλου η Ελβετία έφθασε πολύ κοντά στο να επαναλάβει το «θαύμα» με τη Γαλλία, καθώς κατάφερε να οδηγήσει την αναμέτρηση με την Ισπανία στα πέναλτι, μετά το ισόπαλο 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση. 

Εκεί όμως οι παίκτες της Ισπανίας φάνηκαν πιο ψύχραιμοι από τους αντιπάλους τους, οι οποίοι ευστόχησαν μόλις σε ένα πέναλτι έναντι τριών των Ισπανών. 

Στον άλλο χθεσινό προημιτελικό η Ιταλία πήρε την πρόκριση, επικρατώντας με 2-1 του Βελγίου, σκορ που διαμορφώθηκε στο α΄ ημίχρονο της αναμέτρησης. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News