Life & Arts Κυριακή 7/03/2021, 13:25
ΣΠΟΡ

Στα ημιτελικά των 60μ. η Σπανουδάκη

Στα ημιτελικά των 60μ. η Σπανουδάκη

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη προκρίθηκε στον ημιτελικό των 60μ του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Τορούν την Πολωνίας (4-7/3). Η Ελληνίδα σπρίντερ, κατά την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, τερμάτισε δεύτερη στην 4η προκριματική σειρά με 7.33 και αργότερα (14.40) θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικο. Πρώτη στη σειρά της τερμάτισε η Ελβετίδα Ντελ Πόντε με 7.26, ενώ την 6η θέση πήρε η Κύπρια Ιλιβία Φωτοπούλου με 7.69.

Αντίθετα, με την Σπανουδάκη δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση οι άλλες δύο Ελληνίδες που συμμετείχαν στα προκριματικά, η Μαρία Γάτου και η Κέλυ Σαμάνη. Η πρώτη, μετείχε στην 4η σειρά και με 7.40 πήρε την 6η θέση, ενώ η Σαμάνη με 7.69 ήταν όγδοη στην 5η σειρά. Στο σύνολο η Γάτου κατετάγη 27η και η Σαμάνη 37η.

«Έκανα μια καλή επίδοση, είμαι ευχαριστημένη, πλέον η προσοχή μου στρέφεται στον ημιτελικό», είπε η Σπανουδάκη μετά τον αγώνα της και την πρόκριση με τον 15ο καλύτερο χρόνο.

Από την πλευρά της η Μαρία Γάτου, είπε: «Δεν είμαι ευχαριστημένη ήθελα να περάσω στον ημιτελικό και να κάνω μια καλύτερη επίδοση».
Η Κέλυ Σαμάνη δήλωσε για το ντεμπούτο της στη διοργάνωση. «Δεν είμαι ικανοποιημένη. Υπάρχει πικρία και απογοήτευση, που δεν βγήκε το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάναμε όλο αυτό το διάστημα με τον προπονητή μου».

Η Σπανουδάκη θα τρέξει στην δεύτερη ημιτελική σειρά και με 7.23 έχει την δεύτερη επίδοση, μαζί με την Ζιντάρ, που έχει την ίδια. Την πρόκριση στον τελικό θα πάρουν οι δύο πρώτες και οι δύο με τους καλύτερους χρόνους στο σύνολο των σειρών. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News