Life & Arts Πέμπτη 29/10/2020, 13:58
ΣΠΟΡ

«Greek Freak»: Ταινία η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Greek Freak»: Ταινία η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο ετοιμάζει η Disney και όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο MVP του NBA, η παραγωγή αναζητά τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τον ίδιο και τον αδερφό του, Θανάση. 

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το σενάριο για την ταινία έχει ήδη γραφτεί από τον Αράς Αμέλ, ο οποίος έχει γράψει και άλλα βιογραφικά έργα, όπως τα «A Private War» (για τη ζωή της πολεμικής ανταποκρίτριας Μαρί Κόλβιν) και «Grace of Monaco» (για την Γκρέις Κέλι).  Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο νοτιοαφρικανός Ακίν Ομοτόσο. 

Η ταινία, που θα έχει τον τίτλο «Greek Freak», από το διάσημο παρατσούκλι του Αντετοκούνμπο στο NBA, θα περιγράψει την αληθινή ιστορία της οικογένειάς του, τις δυσκολίες της ζωής τους στην Ελλάδα και την πορεία προς τη δόξα. 

Σε αυτή τη φάση, η Disney αναζητά τους ηθοποιούς που θα παίξουν το Γιάννη σε δύο διαφορετικά στάδια της ζωής του ως εφήβου, με στόχο τα γυρίσματα να ξεκινήσουν στις αρχές του 2021. 

 

Όπως έγραψε ο ίδιος ο Greek Freak στο λογαριασμό του στο Twitter, δεν απαιτείται υποκριτική εμπειρία, αλλά θα βοηθήσει εάν οι υποψήφιοι έχουν κάποια εμπειρία στο μπάσκετ. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News