Life & Arts Τετάρτη 10/03/2021, 15:43
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΣΕΑΑ: Αρωγός στην προσπάθεια για επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο WRC

ΣΕΑΑ: Αρωγός στην προσπάθεια για επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο WRC

Θερμός υποστηρικτής της προσπάθειας που καταβάλει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ούτως ώστε να συμπεριληφθεί εκ νέου το Ράλι Ακρόπολις στους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος Ράλι (WRC), είναι μεταξύ άλλων ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων (ΣΕΑΑ). 

Θέλοντας να συμβάλλει στις αξιέπαινες προσπάθειες της διεκδίκησης και της διοργάνωσης, όπως αναφέρει ο ΣΕΑΑ σε ανακοίνωσή του, προχώρησε στη χορηγία-παραχώρηση δύο αυτοκινήτων, ενός C-SUV και ενός ελαφρού φορτηγού με διπλή καμπίνα, στην Οργανωτική Επιτροπή του Ράλλυ.

Σημειώνεται ότι το Ράλι Ακρόπολις τελευταία φορά ως αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος συμπεριλήφθηκε το 2013 και ως το 2018 (τελευταία χρονιά διοργάνωσης), προσμετρούσε μόνο στο Ευρωπαϊκό.

Η επάνοδος του αγώνα, στο ημερολόγιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, θα επαναφέρει τη χώρα στις διεθνείς διοργανώσεις προβάλλοντας τουριστικά την πατρίδα μας σε όλο τον κόσμο.

Υπενθυμίζεται ότι, οι αγώνες κάθε μορφής είναι το πεδίο όπου η βιομηχανία δοκιμάζει καινοτόμες λύσεις, πολλές από τις οποίες στη συνέχεια βρίσκουν εφαρμογή στα αυτοκίνητα που οδηγούμε όλοι καθιστώντας τα ασφαλέστερα. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News