Life & Arts Σάββατο 15/01/2022, 14:42
ΤΕΧΝΗ

Φεστιβάλ Coachella: Μέσα σε 75 λεπτά εξαντλήθηκαν τα εναπομείναντα εισιτήρια

Φεστιβάλ Coachella: Μέσα σε 75 λεπτά εξαντλήθηκαν τα εναπομείναντα εισιτήρια

Μέσα σε μόλις 75 λεπτά εξαντλήθηκαν σήμερα Σάββατο τα εναπομείναντα εισιτήρια για το μουσικό φεστιβάλ, Coachella, γεγονός που υποδηλώνει την ισχυρή ζήτηση του κόσμου για να επιστρέψει στις συναυλίες, παρά την εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον.  

Το φεστιβάλ είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 15 με 17 Απριλίου και 22 και 24 Απριλίου στη περιοχή Ίντιο της Καλιφόρνια. Την ίδια ώρα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο διάστημα των τελευταίων επτά ημερών αυξήθηκαν στην Καλιφόρνια περισσότερο από 40%, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών. 

Το Coachella ανακοίνωσε το line-up με τους Harry Styles, Billie Eilish και Ye στις 11 Ιανουαρίου.

Άλλα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ που ανακοίνωσαν τα lineupw αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνουν το BottleRock, με τους Twenty One Pilots, Metallica και Pink, στις 27 με 29 Μαΐου στη Νάπα Βάλεϊ της Καλιφόρνια και το Bonaroo, με τη συμμετοχή των J. Cole, Tool και Stevie Nicks, στις 16 με 19 Ιουνίου στο Μάντσεστερ του Τενεσί. 

Εκπρόσωπος του BottleRock, δήλωσε ότι όλα τα εισιτήρια για κάθε ζώνη εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες, εκτός από τα μονοήμερα εισιτήρια της γενικής εισόδου. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται το τριήμερο πλατινένιο πάσο για το Bottle Rock, αξίας 5.000 δολαρίων, το οποίο προσφέρει στους κατόχους πρόσβαση σε αποκλειστικό χώρο του φεστιβάλ και φαγητά βραβευμένα με αστέρι Michelin και σπάνια κρασιά. 

Η συμμετοχή σε μεγάλα μουσικά φεστιβάλ και οι ζωντανές συναυλίες κατέγραψε ρεκόρ το 2021, παρόλο που κυκλοφορούσε η μετάλλαξη Δέλτα, καθώς οι εκείνοι που είχαν εμβολιασθεί ήταν πρόθυμοι να συμμετάσχουν στις μουσικές εκδηλώσεις αυτές. 

moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News