Life & Arts Τρίτη 29/12/2020, 18:53
ΕΤΑΔ

Στον δήμο Βόλου το Πανθεσσαλικό Στάδιο

Στον δήμο Βόλου το Πανθεσσαλικό Στάδιο

Στον δήμο Βόλου παραχωρείται το Πανθεσσαλικό Στάδιο της πόλης, όπως ανακοίνωσε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., κάνοντας λόγο για χρήση της εγκατάστασης προς όφελος των κατοίκων της μαγνησιακής πρωτεύουσας.

Η ΕΤΑΔ, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, ολοκλήρωσε αυτή τη συμφωνία στο πλαίσιο της «θετικής βούλησης της εταιρείας και της πάγιας θέσης για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας σε συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όταν αυτό κρίνεται πρόσφορο και εφικτό και για τις δύο πλευρές, και με στόχο την μέγιστη δυνατή ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης προς όφελος του Έλληνα φορολογούμενου. 

Σε δήλωση του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ, Στέφανος Βλαστός, τόνισε ότι «μέσω της εποικοδομητικής συνεργασίας με την δημοτική Αρχή της πόλης, η ΕΤΑΔ κατάφερε να ολοκληρώσει μια συμφωνία που είναι αμοιβαία επωφελής για το ελληνικό Δημόσιο και την τοπική κοινωνία του Βόλου». 

Σημείωσε δε, ότι στόχος της εταιρείας μέσα από τη συγκεκριμένη παραχώρηση είναι «η διασφάλιση της αξιοποίησης ενός σπουδαίου ακινήτου που μπορεί να μετατραπεί σε έναν ουσιαστικό και σύγχρονο πόλο ανάπτυξης για όλη την περιοχή».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News