Life & Arts Κυριακή 25/09/2022, 23:23
LIFE & ARTS

Η Rihanna θα εμφανιστεί στο Super Bowl LVII

Η Rihanna θα εμφανιστεί στο Super Bowl LVII

Στο Super Bowl LVII στις 12 Φεβρουαρίου στο Glendale, Ariz θα εμφανιστεί η Rihanna, σύμφωνα με το Reuters το οποίο επικαλείται πληροφορίες του Field Level Media.

Η εννέα φορές νικήτρια Grammy δημοσίευσε μια φωτογραφία με το χέρι της να κρατά μια μπάλα αμερικανικού ποδοσφαίρου στα social media την Κυριακή και το NFL μοιράστηκε την ίδια εικόνα στο Twitter με τη λεζάντα “Let’s GO” και το hashtag SBLVII.

Η Rihanna θα εμφανιστεί στο Super Bowl LVII-1

Σημειώνεται ότι αρχικά είχε προσφερθεί το πρωτάθλημα του ημιχρόνου στην Taylor Swift, αλλά το TMZ ανέφερε την Παρασκευή ότι αρνήθηκε.

Το πρωτάθλημα ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι η Apple Music αντικατέστησε την Pepsi ως χορηγός του ημιχρόνου.

Το NFL είπε ότι περισσότεροι από 120 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν το ημίχρονο που πραγματοποιήθηκε στο Super Bowl LVI, στο οποίο συμμετείχαν οι Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige και Kendrick Lamar. Αυτή η ερμηνεία μόλις κέρδισε ένα βραβείο Emmy για το Εξαιρετικό Variety Special (Live).

Στους προηγούμενους ερμηνευτές του Super Bowl περιλαμβάνονται οι Michael Jackson, Jennifer Lopez, Beyoncé, Justin Timberlake, Lady Gaga, Bruno Mars, Prince, Paul McCartney και Madonna.

Moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News