Life & Arts Δευτέρα 4/04/2022, 17:24
LIFE & ARTS

Elon Musk: Έφαγε πόρτα από το πιο διάσημο κλαμπ του Βερολίνου;

Elon Musk: Έφαγε πόρτα από το πιο διάσημο κλαμπ του Βερολίνου;

Τη διάσημη νυχτερινή ζωή του Βερολίνου, με τα κλαμπ που συνδυάζουν ηλεκτρονική μουσική και φετιχιστικά σόου, γνώρισε ο Elon Musk ο οποίος φαίνεται πως έφαγε και πόρτα από το περίφημο Berghain – αν και ο ίδιος το αρνείται.

Η βόλτα του 50χρονου δισεκατομμυριούχου και της παρέας του ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής από το KitKatClub, το οποίο είναι πασίγνωστο για τον έντονο ερωτικό του χαρακτήρα.

Δεν είναι γνωστό τι ακριβώς φορούσε το αφεντικό της Tesla, αλλά το συγκεκριμένο κλαμπ έχει πολύ αυστηρό dresscode: δέρμα, λάτεξ, εσώρουχα ή μαγιό, φανταχτερά φορέματα, στολές σούπερ ηρώων ή… απολύτως τίποτα!

Το Σάββατο, ο Musk εθεάθη σε πάρτι γενεθλίων στη γερμανική παρέα μαζί με τους σωματοφύλακές τους. Στη συνέχεια, μπήκε στο κλαμπ Sisyphos φορώντας μάσκα του Ζορό, σύμφωνα με βερολινέζικες εφημερίδες.

Τέλος, ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη κατέληξε έξω από το Berghain, το κλαμπ που είναι διαβόητο για την «αυστηρότερη πόρτα στον κόσμο».

Εκεί, φαίνεται ότι ενοχλήθηκε από τη λέξη «ειρήνη» που κάποιος είχε γράψει στην πρόσοψη του κλαμπ και αρνήθηκε να μπει μέσα. Οι κακές γλώσσες λένε ότι πολύ απλά έφαγε «πόρτα».

«Ειρήνη; Ειρήνη; Μισώ τη λέξη. Αυτοί που πραγματικά νοιάζονται για την ειρήνη (ανάμεσά τους και εγώ) δεν χρειάζεται να την ακούνε. Και αυτοί που δεν νοιάζονται για την ειρήνη; Λοιπόν…» έγραψε ο CEO της Tesla στο Twitter.

Πάντως, ο Elon Musk φαίνεται πως πέρασε καλά στη γερμανική πρωτεύουσα, καθώς το βράδυ της Κυριακής τουίταρε: «Tο Βερολίνο είναι τέλειο».

Ο 50χρονος μεγιστάνας άνοιξε πριν δύο εβδομάδες το πρώτο giga εργοστάσιο της Τesla στη Γερμανία, όπου και χόρεψε για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του.

moneyreview.gr με πληροφορίες από The Times

Διαβάστε επίσης:

Μερίδιο 9,2% στην Twitter απέκτησε ο Έλον Μασκ

Δείτε τον Elon Musk να χορεύει στη Γερμανία

O Elon Musk προκαλεί τον Πούτιν σε μονομαχία – Ποιο το έπαθλο

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News