Life & Arts Τρίτη 29/03/2022, 19:25
LIFE & ARTS

NBA 75 Euro Vote: Στους υποψήφιους All-Time NBA European First και Second Teams ο Αντετοκούμπο

Οι υποψηφιότητες των παικτών επιλέχτηκαν από μια επιτροπή που αποτελούνταν από ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, influencers και διασημότητες. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Απριλίου

NBA 75 Euro Vote: Στους υποψήφιους All-Time NBA European First και Second Teams ο Αντετοκούμπο

Ξεκίνησε ψηφοφορία για την τέταρτη και τελευταία κατηγορία για την “NBA 75 Euro Vote” στην οποία μπορούν να συμμετέχουν οι φίλαθλοι σε όλη την Ευρώπη, ψηφίζοντας πρώην και νυν Ευρωπαίους παίκτες του NBA ανεξαρτήτως θέσης για τις All-Time NBA European First και Second Team.

Οι φίλαθλοι μπορούν να ψηφίσουν μέσω του NBA.com/Eurovote και να συμμετέχουν στη συζήτηση χρησιμοποιώντας το hashtag #NBA75Eurovote.

Οι υποψηφιότητες των παικτών, ανάμεσά τους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, επιλέχτηκαν από μια επιτροπή που αποτελούνταν από ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, influencers και διασημότητες. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Απριλίου στις 01.59 μ.μ. ώρα Ελλάδας, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 8 Απριλίου. Για όλες τις κατηγορίες του NBA 75 Euro Vote, η ψήφος των φιλάθλων αντιπροσωπεύει το 50% του τελικού αποτελέσματος, ενώ οι ψήφοι της επιτροπής συμπληρώνουν το υπόλοιπο 50%. 

Οι υποψήφιοι για τις All-Time NBA European First και Second Team είναι οι παρακάτω:

NBA 75 Euro Vote: Στους υποψήφιους All-Time NBA European First και Second Teams ο Αντετοκούμπο-1

Η NBA 75 Euro Vote αποτίνει φόρο τιμής σε νυν και πρώην Ευρωπαίους παίκτες που ενέπνευσαν γενιές και γενιές φιλάθλων του μπάσκετ σε όλη την ήπειρο και γιορτάζει την αγάπη για το NBA στην Ευρώπη. Στις προηγούμενες κατηγορίες ψηφοφορίας, οι Chicago Bulls της περιόδου 1995-98 ανακηρύχθηκαν ως η All-Time NBA Dynasty, η φανέλα των Toronto Raptors της περιόδου 1998-1999 αναδείχτηκε ως All-Time NBA Jersey και η στιγμή που ο γερμανικής καταγωγής Dirk Nowitzki κατακτά το πρωτάθλημα στους τελικούς του 2011 ψηφίστηκε ως η All-Time European Moment.

NBA 75 Euro Vote: Στους υποψήφιους All-Time NBA European First και Second Teams ο Αντετοκούμπο-2

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Κάιρι Ιρβινγκ: ανεμβολίαστος αλλά δαίμονας

Υπερθέαμα στη γιορτή των αστέρων

Το χρυσό deal του Αντετοκούνμπο με τον Ζούκερμπεργκ 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News