Life & Arts Κυριακή 27/02/2022, 10:39
LIFE & ARTS

Δείτε τη σειρά με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Ουκρανίας Β. Ζελένσκι

Δείτε τη σειρά με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Ουκρανίας Β. Ζελένσκι

monΠριν από την εκλογή του ως πρόεδρος της Ουκρανίας το 2019, ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι ήταν ένας κωμικός ηθοποιός, σεναριογράφος και παράλληλα παραγωγός τηλεοπτικού περιεχομένου μέσω της εταιρείας που είχε ιδρύσει την, Kvartal 95.

Αν ισχύει ότι για κάποιους οι καταστάσεις που βιώνουν είναι προφητικές, τότε στην περίπτωση του Ζελένσκι η ρήση αυτή βρίσκει τον απόλυτο ορισμό.

Κι αυτό γιατί πριν την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά, ήταν παραγωγός και πρωταγωνιστής σε μια σειρά πολιτικής σάτιρας, με την ονομασία «Υπηρέτης του Λαού».

Η σειρά έδειχνε τη ζωή ενός δασκάλου του γυμνασίου, ο οποίος εντελώς απροσδόκητα εκλέγεται πρόεδρος της Ουκρανίας, αφού είχε κάνει καταγγελία για διαφθορά στον πολιτικό στίβο της χώρας του.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο Netflix το 2015 και προβλήθηκε για τρεις σεζόν, ωστόσο δεν είναι πλέον διαθέσιμη στην πλατφόρμα συνεχούς ροής βίντεο κατά παραγγελία.

Ωστόσο επεισόδια της σειράς «Servant of the People» είναι διαθέσιμα στο YouTube, με ορισμένα εξ αυτών να έχουν προβληθεί περισσότερες από 14 εκατομμύρια φορές.

Τα επεισόδια με τον νυν πρόεδρο της Ουκρανίας επί το καλλιτεχνικό έργο είναι διαθέσιμα με αγγλικούς υπότιτλους στη διεύθυνση: https://youtu.be/GZ-3YwVQV0M

.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News