LIFE & ARTS

Χριστούγεννα στο Ertflix για μικρούς και μεγάλους

Χριστούγεννα στο Ertflix για μικρούς και μεγάλους

Οι γιορτές καταφθάνουν και το Ertflix, η δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, έχει ετοιμάσει ένα αρκετά ελκυστικό πακέτο για μικρούς και μεγάλους. Σύμφωνα με την πρόσφατη ενημέρωση, αυτό περιλαμβάνει τριάντα νέες προτάσεις χωρισμένες μάλιστα σε δύο υποενότητες προγραμμάτων: το «Χριστούγεννα για όλους» και το «Χριστούγεννα για παιδιά».

Στην πρώτη θα παρακολουθήσει κανείς συγκινητικές ιστορίες, έρωτες, καθώς και παραμύθια για μεγάλους που επιμένουν να αισθάνονται νέοι, ενώ δεν θα λείπει και η χορευτική διάθεση με μια γερή δόση σουίνγκ. Ενδεικτικά ξεχωρίζουμε το τρυφερό «Πιο όμορφο δώρο» με τον Ρομπ Λόου, «Τα Χριστούγεννα των αδερφών Μαρτς», μια σύγχρονη απόδοση του κλασικού μυθιστορήματος «Μικρές Κυρίες», όπως και το «Ενα χαμόγελο στις τέσσερις το πρωί», γερμανικό φιλμ αφιερωμένο στην μαγεία του χριστουγεννιάτικου έρωτα.

Οσο για την δεύτερη κατηγορία, εκεί δράση αναλαμβάνουν χαριτωμένοι τάρανδοι, ξωτικά, Αγιοβασίληδες και αγαπημένοι παιδικοί ήρωες σε γιορτινά επεισόδια. Από το «Αναζητώντας το Αστέρι των Χριστουγέννων» με τα καταραμένα βασίλεια και τις χαμένες πριγκίπισσές του, μέχρι το κεφάτο κινούμενο σχέδιο «Τα δώρα της Πίξι Ποστ», οι επιλογές είναι και εδώ αρκετές ώστε να ευχαριστήσουν τα παιδιά, ενώ διευκρινίζεται πως το πρόγραμμα θα ανανεώνεται διαρκώς.

Η αλήθεια είναι πως η δημόσια διαδικτυακή πλατφόρμα, ενώ δεν διαθέτει ακόμα σε καμία περίπτωση τον πλούτο περιεχομένου άλλων αντίστοιχων συνδρομητικών, προσφέρει αρκετά ποιοτικά προγράμματα, τόσο σε επίπεδο ταινιών (μερικές μάλιστα και της πολύ πρόσφατης παραγωγής) όσο και σε αυτό των σειρών. Περιλαμβάνει δε -και θα πρέπει να δώσει ακόμα περισσότερη έμφαση προς αυτή την κατεύθυνση- αξιόλογα έργα Ελλήνων κινηματογραφιστών που θα άξιζαν καλύτερη, κατά καιρούς, μεταχείριση από την διανομή. Υπενθυμίζεται πως το Ertflix είναι διαθέσιμο σε Smart τηλεοράσεις, κινητά, τάμπλετ (μέσω εφαρμογών) και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News