Life & Arts Παρασκευή 4/02/2022, 15:47
LIFE & ARTS

Σε ποια διάσημη αθλήτρια είναι life coach o πρίγκιπας Χάρι

Σε ποια διάσημη αθλήτρια είναι life coach o πρίγκιπας Χάρι

Οι life coaches τυγχάνουν ευρείας αποδοχής, καθώς οι συμβουλές αναφορικά με τη διαχείριση των συναισθημάτων και των καταστάσεων σε ένα πολύπλοκο περιβάλλον όπως είναι αυτό που έχει διαμορφωθεί στη σύγχρονη ζωή, είναι ιδιαίτερα σημαντικές για πολύ κόσμο. 

Σύμφωνα με τον πρίγκιπα Χάρι της Μεγάλης Βρετανίας, οι άνθρωποι πρέπει να έχουν έναν life coach εκτός από τα επαγγελματικά τους (είναι η πιο διαδεδομένη κατηγορία) και στην καθημερινότητά τους, ο οποίος θα τους δίνει συμβουλές για την προσωπική τους ζωή.

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής εκδήλωσης, στην οποία συμμετείχαν η διάσημη τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς και ο διευθύνων σύμβουλος της BetterUp, εταιρείας για την ψυχική υγεία, Αλέξι Ρομπισό, ο life coach δεν είναι απαραίτητο στην προσωπική μας ζωή να είναι κάποιος ειδικός. Μπορεί να είναι ένας φίλος, ο σύντροφός μας, ένας συγγενής, ακόμη κι ένας συνάδελφος. Ο πρίγκιπας Χάρι έχει τον ρόλο του Chief Impact Officer στη BetterUp.

«Οποιοσδήποτε μπορεί να μας βοηθήσει στο coaching», επισήμανε ο πρίγκιπας Χάρι. 

Με αφορμή αυτά τα σχόλια, στη συνέχεια πήρε το λόγο η Σερένα Ουίλιαμς, η οποία δήλωσε πολύ χαρούμενη που τόνισε ότι η βοήθεια δεν είναι απαραίτητο να είναι από κάποιον επαγγελματία, «διότι μπορεί να είναι ένας φίλος ή κάποιος που έχει εμπειρία ή έχει καλή διορατικότητα την οποία μπορεί να μεταδώσει».

Ωστόσο, το καλύτερο το φύλαγε για μετά.

«Ξέρω ότι αστειεύομαι πολύ, όμως ο Χάρι είναι ένας από τους coaches μου. Όποτε τον βλέπω, πάντα μου λύνει τα προβλήματα στη ζωή μου», τόνισε. 

Για να λυθεί κάθε απορία, ο πρίγκιπας Χάρι και η Σερένα Ουίλιαμς γνωρίζονται πολλά χρόνια, καθώς η δεύτερη είναι πολύ φίλη με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ. Οι δυο τους κάνουν παρέα από το 2014, όταν η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, ήταν στο καστ της τηλεοπτικής σειράς «Suits».

moneyreview.gr με πληροφορίες από Business Insider

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News