LIFE & ARTS

Netflix: Οι ταινίες και οι σταρ που θα δούμε το 2022

Netflix: Οι ταινίες και οι σταρ που θα δούμε το 2022

Με ένα όμορφο πλάνο από το λιμάνι των Σπετσών και τον Ντάνιελ Κρεγκ μαζί με το υπόλοιπο επιφανές καστ του «Κnives Out 2» κάτω από τον ελληνικό ήλιο, κλείνει το καινούριο τρέιλερ με το οποίο το Netflix διαφημίζει παγκοσμίως το πρόγραμμα των ταινιών του για το 2022. Το σίκουελ της επιτυχημένης κωμωδίας μυστηρίου του Ράιαν Τζόνσον, που γυρίστηκε στη χώρα μας, βρίσκεται στην τελευταία (τιμητική) θέση, προφανώς διότι αποτελεί την ναυαρχίδα στις φετινές κυκλοφορίες της διαδικτυακής πλατφόρμας, ωστόσο οι τελευταίες περιλαμβάνουν πολλούς ακόμα πολυαναμενόμενους τίτλους και μεγάλους σταρ του σινεμά. 

Τρεις τέτοιοι είναι σίγουρα οι Ράιαν Γκόσλινγκ, Κρις Εβανς και Ανα ντε Αρμας, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στο «The Gray Man» των αδελφών Ρούσο («Εκδικητές»), φιλμ που θα μας στείλει στον συναρπαστικό κόσμο των κατασκόπων. Κατά τα άλλα το Netflix έχει ετοιμάσει -και μας δίνει μια γεύση- λίγο από όλα: ταινίες φαντασίας σαν το «Slumberland» με πρωταγωνιστή των Τζέισον Μομόα ή την εκδοχή του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο στον παραμυθένιο «Πινόκιο». Μεγάλες επιστροφές όπως αυτές των Μίλι Μπόμπι Μπράουν και Λίντσεϊ Λόχαν στα «Enola Holmes 2» και «Falling for Christmas». 

Κι ακόμα ένα διπλό κωμικό χτύπημα από τον Ανταμ Σάντλερ με τα «Hustle» και «Spaceman», καθώς και το «The School for Good and Evil», την νέα ταινία επικής φαντασίας της Σαρλίζ Θέρον. Την τελευταία βλέπουμε σε ένα στιγμιότυπο του τρέιλερ να μας καλεί σε «έναν μεγάλο κόσμο, όπου κάθε βραδιά είναι βραδιά ταινίας», αφήνοντάς μας και λίγο μελαγχολικούς για το μέλλον του κινηματογράφου. 

Σε κάθε περίπτωση το Netflix τηρεί την υπόσχεση που έδωσε ήδη από το 2021 πως στο έτος που διανύουμε θα κυκλοφορεί τουλάχιστον μια καινούρια ταινία κάθε εβδομάδα, με τις μέχρι τώρα «κλειδωμένες» να φτάνουν τις 68 και εμάς να ανυπομονούμε, τουλάχιστον για κάποιες από αυτές.

Με πληροφορίες από variety.com

Διαβάστε επίσης:

Ο «πατέρας» του binge: Πώς ο Τεντ Σαράντος κόλλησε την ανθρωπότητα στην τηλεόραση

Φεβρουάριος έπους και φαντασίας στο Netflix

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS