Life & Arts Παρασκευή 14/01/2022, 13:37
LIFE & ARTS

Youtube: Το πρώτο βίντεο με περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια views

Youtube: Το πρώτο βίντεο με περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια views

Το φράγμα των 10 δισεκατομμυρίων προβολών έσπασε το «Baby Shark» στο Youtube, αποτελώντας με διαφορά το πιο δημοφιλές βίντεο. 

Το αγαπημένο παιδικό τραγούδι μικρών και μεγάλων δημιουργήθηκε από την εκπαιδευτική εταιρεία της Νότιας Κορέας, Pinkfong, και ερμηνεύτηκε από την Hope Segoine. 

Το βίντεο αναρτήθηκε το 2016 και πολύ γρήγορα έγινε viral στην Ασία. Όμως, το 2019 πέρασε στην άλλη όχθη του Ειρηνικού Ωκεανού και έγινε ευρέως γνωστό και στις ΗΠΑ. 

Έκτοτε, έδωσε το όνομά του σε τηλεοπτική εκπομπή του Nickelodeon, μάρκα δημητριακών, ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή και πολλά άλλα. Έφτασε, μάλιστα, και στο αμερικανικό Billboard Top 40, ενώ ενέπνευσε τον Jamie Tartt στο «Ted Lasso» του Apple TV+. 

Από τον Νοέμβριο του 2020 συνιστά το πιο δημοφιλές βίντεο του Youtube, ενώ μέσα στις πρώτες μέρες του 2022 κατέστη το πρώτο βίντεο με περισσότερες από 10 δισ. προβολές. 

Στο βίντεο απεικονίζονται  δύο παιδιά να χορεύουν τον «χορό του μωρού καρχαρία», ενώ ο γνωστός καρχαρίας κινουμένων σχεδίων κολυμπάει γαλήνια, προτού ξαφνικά ξεκινήσει να κυνηγάει τα παιδιά. Όμως δεν τα καταφέρνει και τα δύο παιδιά ξεσπούν σε πανηγυρισμούς. 

moneyreview.gr με πληροφορίες από CNN

Διαβάστε επίσης:

Elon Musk: Οι γάτες απειλούν την εταιρεία του πλουσιότερου ανθρώπου στη γη

Το HBO Max κερδίζει έδαφος στον «πόλεμο» του streaming

Η χώρα που έχασε 2,8 δισ. δολάρια από τις διακοπές ίντερνετ

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News