Life & Arts Τετάρτη 29/12/2021, 16:43
LIFE & ARTS

Πρωτοχρονιάτικο πάρτυ στο metaverse με οικοδέσποινα την Πάρις Χίλτον

Πρωτοχρονιάτικο πάρτυ στο metaverse με οικοδέσποινα την Πάρις Χίλτον

Έως και 1 εκατ. δολάρια το βράδυ ζητά η Paris Hilton προκειμένου να εμφανιστή ως «celebrity DJ» σε κλαμπ της Κίνας, του Ντουμπάι και της Ίμπιζα. Φέτος την πρωτοχρονιά η ακριβοπληρωμένη Χίλτον θα παίζει στο  Roblox, το ψηφιακό της νησί στο metaverse.

H Χίλτον δημιούργησε τον δικό της ψηφιακό κόσμο, το Paris World, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν αντίγραφο της κατοικίας της στο Beverly Hills και τo σπίτι που έχει για το σκύλο της. Επίσης, μπορούν να περπατήσουν σε έναν χώρο που θυμίζει το γαμήλιο πάρτυ, το οποίο έκαναν με τον άντρα της νωρίτερα μέσα στο έτος. Επιπλέον, μπορούν να γυρίσουν το ψηφιακό νησί με ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο ή ένα γιοτ.

Στο Paris World μπορεί κανείς να πληρώσει για να κάνει μικροαγορές, για παράδειγμα να αγοράσει ψηφιακά ρούχα ή να κάνει μία βόλτα με τζετ σκι.

«Για εμένα, το metaverse είναι ένας χώρος όπου μπορείς να κάνεις ψηφιακά ό,τι μπορείς να κάνεις και στην πραγματική ζωή», δήλωσε η Πάρις Χίλτον. «Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να το ζήσουν αυτό, επομένως πάνω σε αυτό δουλεύαμε τον τελευταίο χρόνο – να δείξουμε σε όλους τις εμπνεύσεις του τι θέλω σε αυτό τον κόσμο», συνέχισε η ίδια.

Η Χίλτον είναι μία από τους πολλούς διασήμους και επιχειρήσεις που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες του metaverse. Το metaverse υπενθυμίζεται πως είναι ένας ευρύς όρος που περιγράφει τον ψηφιακό κόσμο. Ο Μαρκ Ζουκερμπεργκ έκανε διάσημο τον όρο, αφότου μετονόμασε το Facebook σε «Meta» προκειμένου να τονίσει τον κεντρικό ρόλο του metaberse για το μέλλον της εταιρείας.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

Διαβάστε επίσης:

Το metaverse είναι το next big thing – Αλλά τι είναι;

Ποιοι αγοράζουν οικόπεδα στο metaverse

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News