Life & Arts Τρίτη 14/12/2021, 11:56
LIFE & ARTS

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ζητάω συγγνώμη για τις πράξεις μου – Δεν γνώριζαν οι «Ράδιο Αρβύλα»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ζητάω συγγνώμη για τις πράξεις μου – Δεν γνώριζαν οι «Ράδιο Αρβύλα»

Τις κατηγορίες που του αποδίδονται περί ανάρτησης πορνογραφικού περιεχομένου της πρώην συντρόφου του παραδέχεται ο παρουσιαστής και -πρώην πλέον- μέλος των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος σε γραπτή του δήλωση κάνει λόγο για απαράδεκτη πράξη και απερισκεψία. 

Μεταξύ άλλων, το πρώην μέλος της σατιρικής εκπομπής δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του και διαβεβαιώνει έχει ήδη «επανορθώσει εμπράκτως» προς το πρόσωπο το οποίο εξέθεσε. 

«Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία , η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες» επισημαίνει χαρακτηριστικά. 

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγινε γνωστό μέσω των social media, ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε δημοσιεύσει σε ιστοσελίδα πορνογραφικού υλικού φωτογραφίες και βίντεο από ερωτικές περιπτύξεις με την πρώην σύντροφό του, λίγο καιρό αφότου το ζευγάρι χώρισε. 

Μάλιστα, η γυναίκα έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη, καθώς ο κ. Παναγιωτόπουλος αρνούταν πεισματικά να κατεβάσει το επίμαχο υλικό από το διαδίκτυο, παρά τις διαρκείς και συνεχείς εκκλήσεις της ίδιας. 

Την ίδια ώρα, το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» ισχυρίζεται ότι οι συνάδελφοί του «δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό» και προσθέτει ότι «στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτήν τη δύσκολη θέση». 

Μία ημέρα πριν, βέβαια, ο επικεφαλής παρουσιαστής της εκπομπής, Αντώνης Κανάκης, είχε δηλώσει στον αέρα:  

«Επικοινώνησα με τον Στάθη να του ανακοινώσω την απόφαση όλων μας πως διακόπτουμε τη συνεργασία και πως δεν μπορεί να είναι κομμάτι τον Ράδιο Αρβύλα», κάτι που καθιστά σαφές από την πλευρά της εκπομπής ότι δεν απέχει με δική του πρωτοβουλία ο τέως συμπαρουσιαστής της, αλλά πρόκειται για απόφαση των έτερων συντελεστών της. 

Αντίστοιχου ύφους ήταν και η ανακοίνωση του καναλιού.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News