Life & Arts Δευτέρα 22/11/2021, 17:44
LIFE & ARTS

Ένα νησί στους αιθέρες: Η θέα από μία infinity πισίνα 360 μοιρών

Ένα νησί στους αιθέρες: Η θέα από μία infinity πισίνα 360 μοιρών

Ανοιχτή για το κοινό είναι η πρώτη infinity πισίνα 360 μοιρών στον ουρανοξύστη Palm Tower του Ντουμπάι, η οποία βρίσκεται στον 50ό όροφο σε ύψος 200 μέτρων από το έδαφος.

Η Aura Skypool, όπως ονομάζεται ο χώρος της πισίνας, καταλαμβάνει 750 τ.μ. και περιγράφεται ως «ένα νησί στους αιθέρες». Εκτός της πισίνας ο χώρος προσφέρει μία μεγάλη ξύλινη βεράντα με ξαπλώστρες, καθώς και μπαρ με κοκτέιλ και σνακ.

Ένα νησί στους αιθέρες: Η θέα από μία infinity πισίνα 360 μοιρών-1

Για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν την πισίνα το πρωί το κόστος ξεκινά από τα 43 δολάρια, ενώ τα εισιτήρια για επίσκεψη μίας ολόκληρης ημέρας κοστίζουν 163 δολάρια και προσφέρουν πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του χώρου.

«Η Aura πραγματικά δεν θυμίζει κανέναν άλλο προορισμό στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον κόσμο», έχει τονίσει ο Antonio Gonzalez, διευθύνων σύμβουλος τη Sunset Hospitality, η οποία κατασκεύασε την Aurora Skypool.

Ένα νησί στους αιθέρες: Η θέα από μία infinity πισίνα 360 μοιρών-2

«Με θέα 360 μοιρών σε μερικά από τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα του κόσμου…όλα από έναν χώρο, πρόκειται για έναν νέο προορισμό που κόβει την ανάσα και θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα καλύτερα από το Ντουμπάι.

Ένα νησί στους αιθέρες: Η θέα από μία infinity πισίνα 360 μοιρών-3

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα φέτος μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness μία άλλη πισίνα που βρίσκεται στο Ντουμπάι, καθώς πρόκειται για την πρώτη infinity πισίνα που βρίσκεται στο μεγαλύτερο ύψος στον κόσμο. Βρίσκεται στα 293,906 μέτρα και στον 77ο όροφο του ξενοχοδείου Address Beach Resort.

Πηγή: CNN

Διαβάστε επίσης:

Πώς είναι το εσωτερικό ενός κρουαζιερόπλοιου των 1.440 δολαρίων ανά βραδιά

Dubai Air Show: Εκπλήξεις για Airbus και Boeing – Ισχυρά σημάδια ανάκαμψης

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News