LIFE & ARTS

The Sopranos: Έρχεται το πρίκουελ

The Sopranos: Έρχεται το πρίκουελ

Η σειρά “The Sopranos” είχε καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές στη μικρή οθόνη και καθιέρωσε τον ηθοποιό Τζέιμς Γκαντολφίνι στον ρόλο του Τόνι Σοπράνο. Η ταινία “The Many Saints of Newark”, που θεωρείται το πρίκουελ της σειράς, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, με τον υιό Γκαντολφίνι να κερδίζει τις εντυπώσεις στον ρόλο που καθιέρωσε τον αείμνηστο πατέρα του.

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Ντέιβιντ Τσέις, δημιουργού των θρυλικών Sopranos, είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2020 αλλά η πανδημία πήγε πίσω την πρεμιέρα της ταινίας. Το φιλμ παρουσιάζει τη νεανική ζωή των χαρακτήρων και τις εμπειρίες τους που τους οδήγησαν αργότερα, στην ενήλικη ζωή τους, να δημιουργήσουν τη μαφιόζικη συμμορία του Τόνι Σοπράνο.

Σε συνέντευξη του στο CBS ο 22χρονος Μάικλ Γκαντολφίνι παραδέχτηκε πόσο απαιτητικό και ενδιαφέρον ήταν να ενσαρκώνει τον χαρακτήρα που έκανε διάσημο τον πατέρα του, σε νεαρότερη ηλικία. Μάλιστα, ο ζήλος του να «γίνει» Τόνι Σοπράνο ήταν τόσο μεγάλος που έκαναν τον σκηνοθέτη Αλαν Τέιλορ και τον Τσέις να του ζητήσουν να «χαλαρώσει» σε μερικές σκηνές. «Δεν ήταν ο πατέρας μου αυτός. Δεν ήταν ο πατέρας που γνώρισα», είπε ο Μάικλ Γκαντολφίνι, «οπότε σε πολλές περιπτώσεις ήταν διασκεδαστικό να τον βλέπω να εξερευνά αυτόν τον σύνθετο χαρακτήρα. Υπάρχουν όμως και σκηνές που είναι πολύ σκληρές. Οτιδήποτε σχετικό με τα παιδιά του είναι πολύ σκληρό και όταν τον πυροβολούν στην 5η σεζόν, ό,τι έχει να κάνει με το νοσοκομείο είναι πολύ σκληρό».

Πατέρας του νεαρού Τόνι θα είναι ο ηθοποιός Τζον Μπερνθαλ, γνωστός από το The Walking Dead και το Fury που θα παίξει τον Τζιοβάνι Σοπράνο. Σε πρόσφατη εμφάνιση του, ο ηθοποιός δήλωσε ότι οι φαν της σειράς θα ευχαριστηθούν πολύ την ταινία αλλά προειδοποίησε να μην περιμένει κανείς ότι θα δει τους The Sopranos.

H ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Τριμπέκα τις επόμενες μέρες και στην πλατφόρμα HBO Max στη 1 Οκτωβρίου. Την ίδια μέρα θα βγει στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες και την περιμένουμε με αγωνία και στην Ευρώπη.

Με πληροφορίες από το Hollywood Reporter

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News