Life & Arts Παρασκευή 4/12/2020, 14:01
LIFE & ARTS

Αυτοί είναι οι σταρ της καραντίνας

Αυτοί είναι οι σταρ της καραντίνας

Οι πιο δημοφιλείς σταρ του Χόλιγουντ δεν είναι απαραίτητα αυτοί που τραβούν τα βλέμματα μέσα στο περιορισμένο διάστημα ενός έτους. Αυτό τουλάχιστον δείχνει η λίστα με τις 10 πιο συχνές αναζητήσεις ηθοποιών της παγκόσμιας κινηματογραφικής βάσης δεδομένων, imdb. Εκεί δεν θα βρει κανείς τεράστια ονόματα τύπου Μπραντ Πιτ, Τομ Κρουζ, Νικόλ Κίντμαν κ.ο.κ., θα εντοπίσει ωστόσο κάποιους από τους σταρ του μέλλοντος ή άλλους που τους θαυμάζουμε ήδη κυρίως από τον… καναπέ μας. Κι αυτό διότι η φετινή λίστα είναι γεμάτη με πρωταγωνιστές που ξεχώρισαν μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές που έχουν αναλάβει τα ηνία στον καιρό της καραντίνας.

Νο10. Χένρι Καβίλ

Ο Βρετανός ηθοποιός είχε να απασχολήσει σοβαρά την επικαιρότητα από τότε που ντύθηκε Σούπερμαν στον «Ανθρωπο από Ατσάλι», ωστόσο φέτος έκανε ηχηρή επιστροφή ως Γκέραλντ από τη Ρίβια, στην δημοφιλή σειρά φαντασίας του Netflix, «The Witcher».

Αυτοί είναι οι σταρ της καραντίνας-1

Νο9. Λίντα Καρντελίνι

Η μαύρη κωμωδία του Netflix «Dead to Me» έκανε μεγάλο σουξέ και η εκ των πρωταγωνιστριών της κέρδισε μια θέση στη δεκάδα. Την έχουμε δει σε δεύτερο ρόλο και στην τελευταία περιπέτεια των «Εκδικητών» της Marvel.

No8. Ανια Τέιλορ-Τζόι

Μια από τις πιο ανερχόμενες σταρ του Χόλιγουντ, η 24χρονη Αμερικανίδα μας συστήθηκε πριν τέσσερα χρόνια μέσα από το εξαιρετικό «Split», όμως φέτος ξεχώρισε πραγματικά ως κεντρική ηρωίδα στο «Γκαμπί της Βασίλισσας». Η μίνι σειρά έγινε εκείνη με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Netflix και η Τέιλορ-Τζόι είναι πλέον παραπάνω από περιζήτητη.

Αυτοί είναι οι σταρ της καραντίνας-2

Νο7. Αϊνταν Γκάλαχερ

Από τους πιο νεαρούς της λίστας. Στα 17 του, το «Νούμερο 5» της περίφημης «Umbrella Academy», επιβεβαιώνει την δημοφιλία της σειράς, η οποία το περασμένο καλοκαίρι παρουσίασε τον δεύτερο κύκλο της.

Νο6. Μάργκο Ρόμπι

Εδώ βέβαια δεν έχουμε να κάνουμε με ανερχόμενη σταρ, αλλά με μια από τις πιο χαρισματικές -και πανέμορφες- ηθοποιούς του σύγχρονου Χόλιγουντ, υποψήφια ήδη δύο φορές για Οσκαρ. Φέτος την είδαμε να αναλαμβάνει τα ηνία του δικού της υπερηρωϊκού franchise ως Χάρλεϊ Κουίν και να ορθώνει ανάστημα απέναντι στην σεξουαλική κακοποίηση στη «Βόμβα» του Τζέι Ρόουτς.

Νο5. Εριν Μοριάρτι

Αλλη μια υπερηρωίδα, αυτή τη φορά από την απολαυστική περιπέτεια-σάτιρα «The Boys» του Amazon Prime. Σε ένα σύμπαν όπου οι ήρωες είναι μάλλον οι… κακοί της υπόθεσης, η Μοριάρτι/Starlight αποτελεί την μοναδική σύμμαχο των κοινών θνητών που έχουν βαλθεί να τους ξεσκεπάσουν.

Νο4. Μίλι Μπόμπι Μπράουν

Μπορεί φέτος να μην είχαμε κύκλο του φαινομένου «Stranger Things», ωστόσο η πρωταγωνίστριά του ενσάρκωσε την Ενόλα Χολμς, αδελφή του διάσημου ντετέκτιβ, στην ομώνυμη ταινία του Netflix και έδειξε πως ωριμάζει διαρκώς.

Αυτοί είναι οι σταρ της καραντίνας-3

Νο3. Ανια Σαλότρα

Αλλη μια σταρ του «The Witcher» και μάλιστα ουσιαστικά πρωτοεμφανιζόμενη. Στην σειρά υποδύεται την Γένιφερ, μια πανίσχυρη όσο και αινιγματική μάγισσα που ταλαιπωρεί (και εκείνη) τον γενναίο Γκέραλντ.

Νο2. Τζούλια Γκάρνερ

Ηθοποιός και μοντέλο, η όμορφη Αμερικανίδα έχει παίξει σε αρκετές επιτυχημένες σειρές όπως τα «The Americans» και «Maniac», ωστόσο κέρδισε την φήμη της αναμφισβήτητα μέσα από το «Ozark». Η καλοφτιαγμένη σειρά ολοκλήρωσε τον τρίτο κύκλο της την περασμένη άνοιξη, καταφέρνοντας μάλιστα να γίνει καλύτερη στην πορεία.

Νο1. Άνα Ντε Αρμας

Η μοναδική, μαζί με την Μάργκο Ρόμπι που δεν προέρχεται από την τηλεόραση. Είναι από την Κούβα και όταν ο κορωνοϊός το επιτρέψει θα την θαυμάσουμε στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ, στον καινούριο Τζέιμς Μποντ. Αυτό φυσικά ήταν αρκετό για να βρεθεί στην κορυφή της λίστας, μαζί με τον ρόλο της στο «Knives Out» του Ράιαν Τζόνσον και την γενικώς εκρηκτική της παρουσία.

Αυτοί είναι οι σταρ της καραντίνας-4

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News