Life & Arts Κυριακή 8/08/2021, 14:57
LIFE & ARTS

Τα δάκρυα του Μέσι κατά το «αντίο» στην Barcelona

Τα δάκρυα του Μέσι κατά το «αντίο» στην Barcelona

Με δάκρυα στα μάτια ξεκίνησε ο Λιονέλ Μέσι την ομιλία του στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου στη Βαρκελώνη, με την οποία επισφραγίστηκε το «διαζύγιό» του με την ομάδα της Barcelona.

«Νιώθω πολύ λυπημένος που πρέπει να αποχωρήσω από τον σύλλογο, αυτόν τον σύλλογο που αγαπώ… Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον αποχαιρετισμό μου, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν τον σκεφτόμουν ποτέ. Θα ήθελα να το κάνω μπροστά στον κόσμο, μέσα στο γήπεδο» ανέφερε χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Προσπάθησα να συμπεριφερθώ με ταπεινότητα και σεβασμό και ελπίζω ότι αυτό θα μείνει από εμένα, φεύγοντας από το σύλλογο» πρόσθεσε ο Αργεντίνος αστέρας του ποδοσφαίρου.

Ανέφερε ακόμη πως αυτή είναι «η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του» και συμπλήρωσε πως η Barcelona «είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο» και πως ο ίδιος μεγάλωσε σε αυτή και έγινε ο παίκτης που είναι.

Ο 34χρονος επιθετικός ανέφερε πως δεν έχει υπογράψει ως τώρα σε καμία ομάδα, ωστόσο παραδέχθηκε ότι μιλάει με την Παρί Σεν Ζερμέν και ο γαλλικός σύλλογος είναι ένας πιθανός προορισμός του. «Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μια πιθανότητα, αλλά στην παρούσα φάση δεν έχω τίποτα με κανέναν. Όταν έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσω στην Μπαρτσελόνα είχα αρκετές κλήσεις από ενδιαφερόμενους συλλόγους. Δεν υπάρχει ακόμα τίποτα σίγουρο» είπε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας Joan Laporta η Barcelona υποχρεώθηκε να διακόψει το συμβόλαιό του εξαιτίας των αστρονομικών ποσών που ζητούσε ο Μέσι. Υπολογίζεται πως οι αποδοχές που απαιτούσε ο παγκοσμίου βεληνεκούς ποδοσφαιριστής θα οδηγούσαν τον όμιλο σε απώλειες. Ειδικότερα, η Bercelona θα έπρεπε να διοχετεύει σε μισθούς το 110% των εσόδων της, σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters. «Πάνω από όλα ο όμιλος, ακόμη και πάνω από τον καλύτερο παίκτη του κόσμου», είχε δηλώσει ο Laporta.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News