Life & Arts Πέμπτη 5/08/2021, 14:37
LIFE & ARTS

Επί κοντώ: 4η η Στεφανίδη, 8η η Κυριακοπούλου

Χρυσή Ολυμπιονίκης η Κέιτι Ναζότ

Επί κοντώ: 4η η Στεφανίδη, 8η η Κυριακοπούλου

Εκτός βάθρου έμεινε η Κατερίνα Στεφανίδη στον τελικό του άλματος επί κοντώ. Με άλμα πάνω από τα 4,80 μ. έμεινε στην τέταρτη θέση. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδωσε σκληρή μάχη σε έναν άκρως ανταγωνιστικό τελικό. Είχε όμως δύο αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,90 μ. και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της. 

Το χρυσό κατέκτησε η Αμερικανίδα Κέιτι Ναζότ η οποία πέρασε το 4,90μ. Στη δεύτερη θέση έμεινε η Ανζέλικα Ισιντόροβα και στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Χόλι Μπράντσο. Στον τελικό του επί κοντώ συμμετείχε και η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία και κατέκτησε την 8η θέση με 4,50 μέτρα.

«Ήθελα πάρα πολύ να φέρω ένα μετάλλιο, αλλά δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη. Έδωσα έναν δύσκολο αγώνα, είχα έρθει με την 6η καλύτερη επίδοση και βγήκα 4η» δήλωσε στην ΕΡΤ λίγο μετά τον αγώνα η Κατερίνα Στεφανίδη. «Είμαι πολύ καλά και είμαι έτοιμη για μία επίδοση πάνω από το πανελλήνιο ρεκόρ, που δυστυχώς δεν βγήκε σήμερα» πρόσθεσε. «Ευτυχισμένη» δήλωσε και η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία τόνισε τις πολύ δύσκολες συνθήκες στον αγώνα. 

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε εν τω μεταξύ ο Άλκης Κυνηγάκης στη Μαραθώνια Κολύμβηση, καθώς κατέκτησε την 5η θέση στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων ανοιχτής θάλασσας με επίδοση 1 ώρα 49:29.2, στην πρώτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην πάλη, η Μαρία Πρεβολαράκη ηττήθηκε με 11-4 από την Λουϊζα Ελίζαμπεθ Μελέντρες Βαλβέρδε, στον εναρκτήριο αγώνα της για την φάση των «16» στα 53 κιλά της ελευθέρας, και αποκλείστηκε.

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News