Life & Arts Παρασκευή 30/07/2021, 08:29
LIFE & ARTS

Ολυμπιακοί Αγώνες: 6η η Κορακάκη στα 25μ πιστόλι

Ολυμπιακοί Αγώνες: 6η η Κορακάκη στα 25μ πιστόλι

Την 6η θέση κατέλαβε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Άννα Κορακάκη στον τελικό των 25μ πιστόλι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Τόκιο. 

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της σκοποβολής ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες με δύο συμμετοχές σε τελικούς κάτι που θεωρείται μεγάλη επιτυχία. Στην ίδια ακριβώς θέση είχε τερματίσει και στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών. 

Η Κορακάκη είχε κακή εκκίνηση (1/5), αλλά ανέβασε στροφές και μετρώντας 3/5, 4/5 και 4/5, κατάφερε μετά από 20 βολές να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση. Το 3/5 που ακολούθησε «έριξε» την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην τέταρτη θέση, ενώ στο έκτο σετ βολών μέτρησε 3/5 στην τριπλή ισοβαθμία με τις Τζιαρουϊξάν Σιάο (Κίνα) και Τσια-Γινγκ Γου (Κινεζική Ταϊπέι) και αποκλείστηκε, «τερματίζοντας» στην έκτη θέση. 

Το χρυσό μετάλλιο με Ολυμπιακό ρεκόρ κατέκτησε η Βιταλίνα Μπατσαράσκινα (Ρωσία-38β.), η οποία είχε θριαμβεύσει και στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι. Το ασημένιο επίσης με Ολυμπιακό ρεκόρ πήγε στην Μινγιουνγκ Κιμ της Νότιας Κορέας και το το χάλκινο στην Κινέζα Τζιαρουϊξάν Σιάο. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News