LIFE & ARTS

Καλοκαιρινό ποτ-πουρί διά χειρός Ομπάμα

Καλοκαιρινό ποτ-πουρί διά χειρός Ομπάμα

Πιστός στο ραντεβού με τους διαδικτυακούς ακολούθους αλλά και τους ανθρώπους που εμπνέει γενικότερα ανά τον κόσμο, ο Μπαράκ Ομπάμα δημοσίευσε για ένα ακόμα καλοκαίρι την λίστα των τραγουδιών που εκείνος προτείνει για τους θερινούς μήνες.

Εκεί θα βρει κανείς ένα εκτεταμένο μείγμα κομματιών και καλλιτεχνών που περιλαμβάνουν περίπου τα πάντα, από τους κλασικούς Rolling Stones και Μπομπ Ντίλαν μέχρι τον σύγχρονο ράπερ Drake.

Ο ίδιος ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος συνόδευσε την πρόσφατη σχετική του ανάρτησή με το εξής μήνυμα: «Με τόσο κόσμο να βλέπει ξανά τους φίλους και τους συγγενείς του, έχουμε πολλά να γιορτάσουμε φέτος το καλοκαίρι. Αυτή είναι μια playlist με τα τραγούδια που ακούω τελευταία -ένα μίγμα του παλιού με το καινούργιο, με οικεία ονόματα και ανερχόμενους καλλιτέχνες και όσα υπάρχουν ενδιάμεσα».

Πράγματι αν κάποιος ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά στη λίστα των 38 κομματιών, θα δει πως αυτή ξεκινά με το φετινό «Pick Up Your Feelings» της Τζασμίν Σάλιβαν, για να συνεχίσει με ακούσματα του τελευταίου χρόνου, όπως το ρομαντικό «Leave the Door Open», του Silk Sonic, τη δυναμική συνεργασία Drake και Lil Baby στο «Wants and Needs» και το πολιτικά φορτισμένο «Speak Your Mind» της Μπράντι Καρλάιλ.

Φυσικά σαν γνήσιος μουσικόφιλος, ο Ομπάμα δεν θα μπορούσε να παραλείψει και αρκετές κλασικές επιλογές σαν το «If You Really Love Me» του Στίβι Γουόντερ, το «I’ll Be Your Baby Tonight» του Μπομπ Ντίλαν, το «Walkin’» του Μάιλς Ντέιβις και το «Exodus» του Μπομπ Μάρλεϊ. Ολόκληρη τη λίστα του μπορεί να βρει κανείς στο Spotify.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News