Life & Arts Παρασκευή 25/06/2021, 13:42
LIFE & ARTS

Τι παίζουν τα θερινά σινεμά αυτή την εβδομάδα

Τι παίζουν τα θερινά σινεμά αυτή την εβδομάδα

Οι ταινίες που έρχονται στα θερινά σινεμά αυτή την εβδομάδα (24/6 – 30/6)

Το καλοκαίρι 2021 ήρθε, τα θερινά άνοιξαν και επιτέλους ήρθε η στιγμή να δούμε όλες τις ταινίες, η προβολή των οποίων αναβλήθηκε λόγω πανδημίας. Μάλιστα, πολλές ταινίες που “σάρωσαν” στα φετινά Όσκαρ θα έχουν την τιμητική τους φέτος το καλοκαίρι λόγω των συνθηκών, που επικράτησαν κατά την περίοδο του χειμώνα.

Μία από αυτές είναι το Minari, το οποίο έφυγε από τα Όσκαρ 2021 με 6 χρυσά αγαλματίδια, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται αυτό του καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου και της καλύτερης ταινίας. Παράλληλα, αυτή την εβδομάδα θα δούμε στα θερινά σινεμά και το Monday, το οποίο έφερε το Sebastian Stan από τους Avengers στους… δρόμους της Αθήνας για ένα καλοκαιρινό love story!

 

Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι από την Πέμπτη 24 Ιουνίου, τα θερινά σινεμά θα έχουν πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές!

1. Minari

Υπόθεση:  Μία αμερικανοκορεάτικη οικογένεια μετακομίζει στο Άρκανσο, και μάλιστα σε ένα τροχόσπιτο, αναζητώντας το αμερικάνικο όνειρο. Το σκηνικό αλλάζει άρδην μετά την έλευση της πανούργας, αθυρόστομης, αλλά ασύλληπτα τρυφερής γιαγιάς.

 

Τι παίζουν τα θερινά σινεμά αυτή την εβδομάδα-1

 

2. Αμερικανική Προδοσία

Υπόθεση: Ο εκκεντρικός, χαρισματικός δικηγόρος Τζέιμς Λάφλιν (Αλ Πατσίνο) αναλαμβάνει την τολμηρή υπόθεση υπεράσπισης της Αμερικανίδας καλλιτέχνιδας Μίλντρεντ Γκίλαρς (Μίντοου Γουίλιαμς) για δέκα κατηγορίες προδοσίας από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ανεξάρτητα από την αναπάντεχη αρνητική αντίδραση που προκαλεί στην πατρίδα του. Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Μίλτρεντ αποτέλεσε ένα πολύτιμο όπλο στα χέρια των Ναζί και αναγκάστηκε να τραγουδήσει ηττοπαθή προπαγανδιστικά τραγούδια στους Αμερικανούς στρατιώτες που βρίσκονταν στην Ευρώπη. Έχοντας τρομοκρατηθεί και πέσει θύμα βιασμού από τον Γιόζεφ Γκέμπελς, το δεξί χέρι του Χίτλερ, η Μίλντρεντ εκπέμπει μηνύματα γεμάτα μίσος με στόχο να επιβιώσει το σκοτάδι και τον επικίνδυνο πόλεμο του Τρίτου Ράιχ. Παρά τις αποτυχημένες της προσπάθειες να δολοφονήσει τον Γκέμπελς, η Μίλντρεν τελικά αιχμαλωτίζεται από τις Αμερικανικές δυνάμεις και στέλνεται πίσω για δίκη, εκεί όπου κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, ο Λάφλιν προσπαθεί να σώσει τη φήμη της και παράλληλα να διατηρήσει τη δική του.

 

 

Τι παίζουν τα θερινά σινεμά αυτή την εβδομάδα-2

 

3. Monday

Υπόθεση:  Ο Σεμπάστιαν Σταν («Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας») και η διπλά βραβευμένη με το Lawrence Olivier Award Ντενίζ Γκαφ, πρωταγωνιστούν στο ρόλο του Μίκι και της Κλόι, δύο Αμερικανών που γνωρίζονται στην καυτή καλοκαιρινή Αθήνα μια ξέφρενη νύχτα. Καθώς η παραμονή της Κλόι πλησιάζει στο τέλος της, αποφασίζει να αφήσει την καριέρα της στην Αμερική και να μείνει στην Ελλάδα, για να ανακαλύψει αν το πάθος ενός Σαββατοκύριακου μπορεί να αντέξει την πραγματικότητα της αναπόφευκτης Δευτέρας. Το σενάριο συνυπογράφει ο Παπαδημητρόπουλος μαζί με τον Βρετανό Ρομπ Χέιζ («Γκρέτελ & Χάνσελ»), με το δίδυμο να περιγράφει την υπόθεση ως «ένα ερωτικό γράμμα στην Αθήνα κι έναν ύμνο στους παράφορους έρωτες».

 

Τι παίζουν τα θερινά σινεμά αυτή την εβδομάδα-3

 

4. Οι διαρρήκτες

Υπόθεση:  Η τράπεζα της Ισπανίας στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο που δεν έχει χάρτη, δεν έχει αποθηκευμένα δεδομένα της ασφάλειας της. Ένας νεαρός μηχανικός, ο Τομ, είναι αποφασισμένος να καταφέρει το ακατόρθωτο και να ληστέψει την τράπεζα. Μαζί με τους συνεργάτες του θα έχουν μόνο 105 λεπτά για να το καταφέρουν. Η αντίστροφη μέτρηση για την ληστεία του αιώνα μόλις ξεκίνησε.

 

Τι παίζουν τα θερινά σινεμά αυτή την εβδομάδα-4

Πηγή: neolaia.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News