LIFE & ARTS

To «Sex and the City» ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή

To «Sex and the City» ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή

Μπορεί η επανένωση των «Friends» που παρακολουθήσαμε πριν λίγες εβδομάδες να ήταν τελικά αυτό που οι περισσότεροι υποψιάζονταν, δηλαδή μια συγκινητική μεν, αλλά δίχως καινούριο υλικό μάζωξη παλιών φίλων και συνοδοιπόρων (με το αζημίωτο βέβαια), ωστόσο δεν πρόκειται να συμβεί το ίδιο με την άλλη θρυλική σειρά που ετοιμάζεται να αναβιώσει. Ως γνωστόν το «Sex and the City», η σειρά που δημιούργησε μόδες, σύστησε lifestyle και ψυχαγώγησε όσο λίγες στις αρχές της δεκαετίας του 2000, επανέρχεται με νέο τίτλο («And Just Like That…») και οι τρεις πρωταγωνίστριές του κήρυξαν την έναρξη των γυρισμάτων με μια φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λέμε φυσικά τρεις και όχι τέσσερις, μιας και η Σαμάνθα της Κιμ Κατράλ θα απουσιάσει από την καινούρια σειρά· αντιθέτως εκεί θα βρεθεί ξανά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ως Κάρι Μπράντσο, η Σίνθια Νίξον στον ρόλο της Μιράντα και η Κριστίν Ντέιβις σε εκείνον της Σάρλοτ. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της πλοκής οι τρεις τους «ζουν το ταξίδι και τις αλλαγές από την περίπλοκη πραγματικότητα και τις φιλίες των τριάντα τους μέχρι την σημερινή ακόμα πιο περίπλοκη πραγματικότητα και φιλίες των πενήντα τους».

Στην ανάρτησή τους με φόντο την Νέα Υόρκη αναφέρουν: «Ξανά μαζί. Κάναμε πρόβα τα πρώτα μας επεισόδια μαζί με όλη την παρέα και τα νεότερα μέλη του καστ μας. Σαν παγωτό την Κυριακή». Νωρίτερα η Πάρκερ είχε κάνει άλλη μια ανάρτηση αναφέροντας πως έφτασε υπερβολικά νωρίς στη δουλειά από τη λαχτάρα της με μια «υπέροχη νευρικότητα» να την κατακλύζει.

Οσο για εκείνους (και περισσότερο εκείνες) που αναρωτιούνται για την τύχη του περίφημου Mr. Big, είναι και επίσημο πως ο 67χρονος πια Κρις Νορθ επιστρέφει ξανά στον ρόλο που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό. Τα 10 επεισόδια της σειράς -για τόσα έχουν συμφωνήσει οι πρωταγωνιστές- πρόκειται να γυριστούν το αμέσως επόμενο διάστημα και να προβληθούν μέχρι το τέλος του έτους από την πλατφόρμα του HBO Max – στην Ελλάδα θα τα δούμε μέσω της Vodafone TV.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News