Life & Arts Παρασκευή 16/04/2021, 16:51
LIFE & ARTS

Ράλλυ Ακρόπολις: Σε Κόρινθο και Λαμία οι ειδικές διαδρομές

Από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου

Ράλλυ Ακρόπολις: Σε Κόρινθο και Λαμία οι ειδικές διαδρομές

Με ειδικές διαδρομές σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου το θρυλικό «Ράλλυ Ακρόπολις», το οποίο επέστρεψε στο πρόγραμμα του μηχανοκίνητου πρωταθλήματος WRC.

Η εκκίνηση θα δοθεί κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ενώ η συνέχεια θα δοθεί αρχικά στην Κόρινθο και μετέπειτα στη Λαμία, έδρα του αγώνα.

«Στον εθνικό μας αγώνα δεν χωρούν διλήμματα και διχαστικές προσεγγίσεις. Το Ράλλυ Ακρόπολις ανήκει σε όλη την Ελλάδα. Θα βάλουμε μπροστά τις μηχανές κάτω από την Ακρόπολη, στην Αθήνα που ως οικοδέσποινα θα καλωσορίσει μετά από οκτώ χρόνια απουσίας τον εθνικό μας αγώνα» δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά την παρουσίαση του προγράμματος του αγώνα.

Στη συνέχεια, όπως εξήγησε, θα περάσουμε από την Κορινθία και τους Αγίους Θεοδώρους, μια ειδική που αναδείχθηκε ως η 3η καλύτερη από το WRC. «Ένα μέρος εξαιρετικής ομορφιάς με ανθρώπους που έχουν αγαπήσει τον αγώνα, ένα μέρος που διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση στη φιλοξενία διεθνών αγώνων αυτοκινήτου».

«Και, τέλος, θα βρεθούμε στην ιστορική Λαμία για δύο ημέρες. Στη Λαμία, εκεί όπου τα σύγχρονα αγωνιστικά αυτοκίνητα του WRC, θα ξυπνήσουν ξεχωριστές αναμνήσεις από τους Βωξίτες, την Παύλιανη, τον Ταρζάν και πολλές άλλες ειδικές διαδρομές. Επιδιώκουμε έτσι το Ράλλυ Ακρόπολις να εδραιωθεί στην πατρίδα μας και πάλι» κατέληξε ο κ. Αυγενάκης.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News