Life & Arts Παρασκευή 9/04/2021, 15:50
LIFE & ARTS

Το «The Crown» επιστρέφει και μεταμορφώνεται ξανά

Το «The Crown» επιστρέφει και μεταμορφώνεται ξανά

Ο τέταρτος κύκλος του σάρωσε τα απανταχού τηλεοπτικά βραβεία και ταυτόχρονα προκάλεσε ατελείωτες συζητήσεις για τον τρόπο με τον οποίο απεικόνισε πρόσωπα και καταστάσεις, που έχουν απασχολήσει έντονα την Βρετανία αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες. Εχοντας στο ενεργητικό του μια μεγάλη παραγωγή, καλογραμμένο σενάριο και ένα κατά κανόνα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, το «Τhe Crown» του Netflix αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της σύγχρονης streaming τηλεόρασης και φυσικά το ταξίδι του συνεχίζεται.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε πρόσφατα το Variety, ο πέμπτος κύκλος ξεκινά την παραγωγή του τον προσεχή Ιούλιο, για να προχωρήσει ακόμα περισσότερο την ιστορία της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας που έχει καταφέρει προηγουμένως να καθηλώσει το κοινό και στη χώρα μας.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο βέβαια που αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Variety έχει να κάνει με τους καινούριους ηθοποιούς, που μπαίνουν για άλλη μια φορά στη σειρά και εντυπωσιάζουν. Αρχικά στον ρόλο της ίδιας της Βασίλισσας Ελισάβετ, την οποία ενσάρκωσε υποδειγματικά στους δύο προηγούμενους κύκλους η Ολίβια Κόλμαν, θα δούμε πλέον την επίσης σπουδαία ηθοποιό του σινεμά και του θεάτρου Ιμέλντα Στόντον, ενώ τον ρόλο της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας θα αναλάβει στο εξής η γνωστή μας από το «Game of Thrones», Λέσλι Μάνβιλ.

Οι νέες προσθήκες όμως δεν σταματούν εδώ. Διαδοχή θα έχουμε και στον πολυσυζητημένο χαρακτήρα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα με την βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, Εμα Κόριν να παραχωρεί την θέση της στην εντυπωσιακή Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι του «Tenet». Εδώ βέβαια υπάρχει ένα μικρό ζήτημα… ύψους μιας και η Κόριν φτάνει το 1.73 ενώ η Αυστραλέζα αντικαταστάτριά της είναι σχεδόν είκοσι πόντους ψηλότερη. Για την ιστορία, η ίδια η Νταϊάνα ήταν 1.78. Οσο για τον Πρίγκιπα Κάρολο, και ο δικός του χαρακτήρας θα προχωρήσει, με τον Ντόμινικ Γουέστ («The Affair») να υποδύεται πλέον τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Ολοι οι παραπάνω θα αποτελέσουν και το τελικό καστ του «The Crown», το οποίο έχει αποφασιστεί να τερματιστεί στους έξι κύκλους, φτάνοντας την ιστορία μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ο επερχόμενος πέμπτος κύκλος θα επικεντρωθεί στην δεκαετία του 1990, η οποία προφανώς υπήρξε ιδιαίτερα ταραγμένη για την βασιλική οικογένεια.

Με πληροφορίες από variety.com

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News