Life & Arts Κυριακή 28/03/2021, 17:00
LIFE & ARTS

Απρίλης για όλα τα γούστα στο Netflix

Απρίλης για όλα τα γούστα στο Netflix

Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης απέχει πλέον μόνο μερικές μέρες και το ελληνικό Netflix δεν παραλείπει να γνωστοποιήσει από τώρα το πρόγραμμα του Απριλίου, το οποίο είναι ως συνήθως αρκετά πλούσιο τόσο σε νέες σειρές όσο και σε πρωτότυπες κινηματογραφικές ταινίες.

Ξεκινώντας από τις πρώτες, εκεί ξεχωρίζουμε σίγουρα «Το Ερπετό» (2/4), σειρά η οποία αφηγείται την αληθινή όσο και σοκαριστική ιστορία του αδίστακτου δολοφόνου Σαρλ Σομπράζ. Ο τελευταίος, τον οποίο υποδύεται ο Ταχάρ Ραχίμ, βάζει στο στόχαστρό του ταξιδιώτες του εναλλακτικού τουρισμού στην Νότια Ασία της δεκαετίας του 1970.

Συνέχεια με το «Σκιές και Οστά» (23/4), μια τηλεοπτική περιπέτεια φαντασίας που μοιάζει εξίσου ενδιαφέρουσα. Σκοτεινές δυνάμεις συνωμοτούν ενάντια στην ορφανή χαρτογράφο Αλίνα Στάρκοφ, εκείνη ωστόσο κρύβει μέσα της τρομερές ικανότητες που μπορούν να αλλάξουν την μοίρα του κόσμου.

Σε παρόμοια μονοπάτια κινείται και το ιταλικό «Zero» (21/4) με πρωταγωνιστή έναν ντροπαλό έφηβο αφρικανικής καταγωγής, ο οποίος χρησιμοποιεί την υπερδύναμη να γίνεται αόρατος, προκειμένου να υπερασπιστεί την φτωχική γειτονιά του.

Επόμενη στάση στην Πολωνία με το… πικάντικο «Sexify» (28/4), εκεί όπου μια νέα γυναίκα και οι φίλες της εξερευνούν την σεξουαλικότητα και τον εαυτό τους, μέσα από την προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μια εφαρμογή γύρω από το σεξ.

Περνώντας και στις ταινίες, έχουμε αρχικά τον σπουδαίο Ιντρις Ελμπα να ντύνεται «Καουμπόι της Ασφάλτου» (2/4), ερμηνεύοντας τον ρόλο ενός πατέρα που περνάει το καλοκαίρι με τον αποξενωμένο γιο του, στο πλάι μιας παράξενης κοινότητας της Φιλαδέλφεια. Ιδια μέρα κυκλοφορίας και για δύο ακόμα φιλμ: το ισπανικό «Sky High», με τον γνωστό μας από το «Casa de Papel», Μιγκέλ Χεράν, να υποδύεται έναν νεαρό κλέφτη και το γαλλικό «Μαντάμ Κλοντ» που μας ταξιδεύει στο συναρπαστικό Παρίσι της δεκαετίας του 1960.

Από την Τουρκία, της οποίας οι προσθήκες στο Netlfix πληθαίνουν τελευταία, μας έρχεται η κοινωνικών προεκτάσεων δραμεντί «Εχεις δει ποτέ πυγολαμπίδες;» (9/4), ενώ το κωμικό «Thunder Force» (9/4) συγκεντρώνει ένα λαμπερό καστ με τους Μελίσα Μακάρθι, Οκτάβια Σπένσερ, Τζέισον Μπέιτμαν και Μπόμπι Καναβάλε. Τέλος στο διαστημικό «Λαθρεπιβάτης» (22/4), η Ανα Κέντρικ και η Τόνι Κολέτ, στον ρόλο αστροναυτών, εντοπίζουν έναν παρείσακτο να τις συνοδεύει στην αποστολή τους στον Αρη.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS