Life & Arts Παρασκευή 19/02/2021, 10:42
LIFE & ARTS

Η Charlotte de Witte παίζει μουσική στην Αρχαία Μεσσήνη

Η Charlotte de Witte παίζει μουσική στην Αρχαία Μεσσήνη

Μπορεί τα κλαμπ να είναι κλειστά λόγω της πανδημίας αλλά οι κλάμπερς από την Ελλάδα και το εξωτερικό μπορούν να πάρουν μια μουσική «ανάσα» με την διάσημη DJ Charlotte de Witte σε ένα ιδιαίτερο σετ από την Αρχαία Μεσσήνη.

Η Charlotte de Witte παίζει μουσική στην Αρχαία Μεσσήνη-1

Ένας από τους πιο εξωστρεφείς αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα που στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει εκθέσεις σύγχρονης τέχνης (Ζογγολόπουλος – Χουλιαράς: Μεσσάνα) και μουσικά φεστιβάλ (Tuned City) υποδέχεται, μέσω του Ιδρύματος Ωνάση, την 28χρονη Charlotte de Witte, που βρίσκεται στην κορυφή της techno και house μουσικής στον κόσμο.

Το ελληνικό κοινό θα έβλεπε από κοντά την 28χρονη Βελγίδα DJ που είναι γνωστή για την «επιθετική της techno» μουσική, στο ADD Festival που διοργανώνει το Ιδρυμα Ωνάση και το «six d.o.g.s.». H de Witte ήταν ένα από τα ονόματα που ανακοινώθηκαν στο line up του μουσικού φεστιβάλ για τον Μάιο του 2020. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας, το φεστιβάλ αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο και τελικά ακυρώθηκε.

Ωστόσο, ακόμα και μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, η κορυφαία DJ της τέκνο, που το 2019 κέρδισε το βραβείο Best Techno στα DJ Awards και συνεργάζεται τακτικά με το BBC Radio 1, θα εμφανιστεί στην Ελλάδα και θα τη δουν και θα την ακούσουν, δωρεάν, Ελληνες και ξένοι κλάμπερς.

Με κοινό που γεμίζει τα κλαμπ και τα φεστιβάλ στα οποία εμφανίζεται και με 1,5 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, η Charlotte de Witte θεωρείται ότι βρίσκεται στην κορυφή της ηλεκτρονικής μουσικής και σύμφωνα με τα περιοδικά του χώρου, έχει «εκτοπίσει» τον μέχρι πρότινος «βασιλιά» της τέκνο, Carl Cox.

Το DJ σετ από το εντυπωσιακό Στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης θα μεταδοθεί Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 8 μ.μ. από το κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube.  

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News