Life & Arts Κυριακή 7/02/2021, 14:20
LIFE & ARTS

Ο Τραμπ παραιτείται από… ηθοποιός

Ο Τραμπ παραιτείται από… ηθοποιός

Όσο περίεργο και αν φαίνεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν μέλος του σωματείου των Αμερικάνων ηθοποιών, είναι πέρα για πέρα αληθινό. Και μάλιστα πριν από λίγες μέρες παραιτήθηκε. 

Ο πρώην Αμερικάνος Πρόεδρος με επιστολή που έστειλε στο σωματείο Screen Actors Guild (SAG), γραμμένη στο γνωστό του ύφος, ανακοινώνει την παραίτηση του προτού προλάβει το ίδιο το σωματείο να τον διαγράψει. «Δεν επιθυμώ να έχω σχέσεις με το σωματείο σας. Με αυτή την επιστολή σας ενημερώνω για την άμεση παραίτηση μου από το SAG-AFTRA. Δεν έχετε κάνει τίποτα για μένα», έγραψε ο Τραμπ για να λάβει τη λακωνική απάντηση: «Ευχαριστούμε πολύ».

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν μέλος του SAG από το 1989 και τη συμμετοχή του στην ταινία Home Alone 2, όπου εμφανίζεται για λίγο μέσα στο λόμπι του ξενοδοχείου που επισκέπτεται ο Κέβιν (Μακόλεϊ Κάλκιν). Ο πρώην Πρόεδρος είχε εμφανιστεί επίσης στις ταινίες «Zoolander» και «Wall Street: Money Never Sleeps», στην τηλεοπτική σειρά «The Fresh Prince of Bel-Air», στο διάσημο σόου «Saturday Night Live», ενώ είχε και τη δική του εκπομπή, το «The Apprentice».

«Εχω βοηθήσει πολύ την καλωδιακή τηλεόραση (που υποτίθεται ότι αργοπέθαινε μέχρι που μπήκα στην πολιτική) και δημιούργησα χιλιάδες θέσεις εργασίας σε δίκτυα όπως το MSDNC και στο Fake News CNN, μεταξύ άλλων», ανέφερε στην επιστολή του.

Το σωματείο είχε εκφράσει την πρόθεση του να τον διαγράψει από τα μέλη του εξαιτίας του ρόλου του στην εισβολή του Καπιτωλίου στις 6 Ιανουαρίου 2021. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian, ο Τραμπ έχει λαμβάνειν ένα είδος σύνταξης από το σωματείο ύψους 98.000 δολαρίων που δεν πρόκειται να επηρεαστεί από την παραίτηση του.

Με πληροφορίες από AP και The Guardian 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News