LIFE & ARTS

Λάμψη αστέρων στο τρέιλερ του Netflix για το 2021

Λάμψη αστέρων στο τρέιλερ του Netflix για το 2021

Μπορεί το παραδοσιακό Χόλιγουντ, τουλάχιστον σε επίπεδο μεγάλων στούντιο, να βιώνει περίοδο αναγκαστικής αναδίπλωσης και περιορισμών λόγω πανδημίας, ωστόσο αυτό δεν ισχύει καθόλου για τις διαδικτυακές πλατφόρμες. Αντιθέτως εκεί υπάρχει πρωτοφανής… ανάπτυξη με το Netflix να ανακοινώνει πρόσφατα πως ξεπέρασε τους 193 εκατομμύρια (!) συνδρομητές παγκοσμίως. Ο αριθμός είναι προφανώς τεράστιος όπως και η ζήτηση για νέο υλικό, ενώ η πλατφόρμα μοιάζει αποφασισμένη να ανταποκριθεί με το παραπάνω το 2021.

Αυτό τουλάχιστον αφήνει να φανεί το διάρκειας περίπου 2.5 λεπτών τρέιλερ που δόθηκε πρόσφατα στην δημοσιότητα, γεμίζοντας την μικρή οθόνη με κορυφαίους σταρ, οι οποίοι πριν μερικά χρόνια θα θεωρούνταν αδιανόητο να βρεθούν εκεί. Οταν ωστόσο ένα δίκτυο είναι διατεθημένο να χρηματοδοτήσει ένα πελώριο μπλοκμπάστερ δράσης σαν το επερχόμενο «Red Notice», τότε μπορεί να προσελκύσει ονόματα όπως Ντουέιν Τζόνσον, η Γκαλ Γκαντότ και ο Ράιαν Ρέινολντς.

Τους τελευταίους τους βλέπουμε να εμφανίζονται συχνά στο τρέιλερ, μαζί με τους Ιντρις Ελμπα και Ρετζίνα Κινγκ, πρωταγωνιστές του γουέστερν «The Harder they Fall», τον Τζέισον Μομόα, τον Κρις Χέμσγουορθ, την Μελίσα Μακάρθι, την Εϊμι Ανταμς, την Χάλι Μπέρι και αρκετούς ακόμα που θα πάρουν μέρος στις 71 συνολικά ταινίες, τις οποίες θα δούμε μέσα στους επόμενους μήνες. Γενικώς το Netflix υπόσχεται τουλάχιστον μία ταινία δικής του παραγωγής κάθε εβδομάδα του 2021, με φιλμ όλων των ειδών, από την δράση και τα θρίλερ, μέχρι τις ρομαντικές κομεντί, τα μιούζικαλ και τα οικογενειακά animation.

Το καλύτερο βέβαια οι δημιουργοί του σύντομου -αλλά γεμάτου λάμψη- κλιπ, το φύλαξαν για το τέλος. Μπροστά από μια πελώρια μπουκαπόρτα αεροπλάνου που ανοίγει, βλέπουμε να στέκονται ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζένιφερ Λόρενς. Οπως είναι γνωστό εδώ και κάποιο καιρό, δίχως όμως να γνωρίζουμε κάτι άλλο για την κυκλοφορία, οι δυο τους θα πρωταγωνιστήσουν στο «Don’t Look Up», το νέο φιλμ του πολυβραβευμένου Ανταμ ΜακΚέι, έχοντας ακόμα δίπλα τους Μέριλ Στριπ, Τιμοτέ Σαλαμέ, Κέιτ Μπλάνσετ και Αριάνα Γκράντε.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News