LIFE & ARTS

Η Κάρι Μπράντσο και η παρέα της επιστρέφει στην μικρή οθόνη

Η Κάρι Μπράντσο και η παρέα της επιστρέφει στην μικρή οθόνη

Είναι μερικές τηλεοπτικές σειρές που μέσα στα χρόνια ξεπερνούν την έννοια της «επιτυχίας» και μπορούν πλέον να χαρακτηριστούν ποπ φαινόμενα: Το «Game of Thrones», τα «Φιλαράκια» αλλά σίγουρα και το «Sex and the City», το οποίο επισήμως πια επιστρέφει στην μικρή οθόνη, με τις τρεις από τις τέσσερις κλασικές πρωταγωνίστριές του να ετοιμάζονται για έναν νέο γύρο ρομαντικών (;) περιπετειών. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Σίνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις με αναρτήσεις τους εχθές στα σόσιαλ μίντια επιβεβαίωσαν την είδηση, με την καινούρια σειρά που δημιουργείται για λογαριασμό του HBO Max να διαθέτει και φρέσκο όνομα: «And Just Like That».

 «Η σειρά θα ακολουθήσει την Κάρι, την Μιράντα και την Σάρλοτ στο ταξίδι τους από την περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα τριάντα τους, ως την ακόμα πιο περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα πενήντα τους. Τα δέκα επεισόδια της μισής ώρας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν γυρίσματα στην Νέα Υόρκη, στο τέλος άνοιξης», διαβάζουμε στην σχετική ανακοίνωση του HBO Max. Οσο για την τέταρτη της παρέας, Κιμ Κατράλ, είχε από καιρό εκφράσει την επιθυμία να μην συμμετέχει πλέον σε οτιδήποτε γύρω από το «Sex and the City». Προς το παρόν παραμένει ασαφές αν η θρυλική Σαμάνθα θα επιστρέψει επίσης στο πρόσωπο κάποιας άλλης ηθοποιού ή αν θα παραληφθεί τελείως. Η ίδια η Κατράλ πάντως, αλλά και η Σίνθια Νίξον, σε συνεντεύξεις τους στο παρελθόν είχαν εκφράσει την ιδέα, αν ποτέ υπήρχε αναβίωση, στην παρέα να μπει και μια έγχρωμη γυναίκα.

 Εκείνο φυσικά που έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον να δούμε είναι το αν οι παραγωγοί της σειράς θα καταφέρουν όντως να μεταφέρουν τους αγαπημένους χαρακτήρες του κοινού σε μια καινούρια (και ρεαλιστική) ηλικιακή πραγματικότητα, μακριά από τις ανεκδιήγητες ταινίες που ακολούθησαν τα χρόνια μετά την λήξη του τηλεοπτικού «Sex and the City».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News