Life & Arts Κυριακή 3/01/2021, 13:05
LIFE & ARTS

Θετικός στον κορωνοϊό ο Λάρι Κιγκ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Λάρι Κιγκ

Θετικός στον κορωνοϊό έχει διαγνωσθεί ο θρυλικός τηλε-παρουσιαστής Λάρι Κιγκ. Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο 87χρονος παρουσιαστής νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Άτζελες. 

Σύμφωνα με το ABC News και το δίκτυο CNN -το οποίο φιλοξενούσε επί χρόνια τις εκπομπές του Λάρι Κιγκ- μέχρι στιγμής δεν έχει χρειασθεί αναπνευστήρα, όμως νοσηλεύεται σε απομόνωση για διάστημα μεγαλύτερο της εβδομάδας και η κατάστασή του θεωρείται σοβαρή.

Ο Κιγκ, με σχεδόν 60ετή καριέρα στα τηλεοπτικά πλατό, έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων και ένα βραβείο Εmmy. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων και καρδιακά επεισόδια.

«Ο Λάρι έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια τόσα προβλήματα υγείας και πολεμάει και αυτό. Είναι ήρωας», ανέφερε πηγή του CNN.

O Λάρι Κιγκ άρχισε να αποκτά φήμη κατά τη δεκαετία του ’70 με το ραδιοφωνικό πρόγραμμα «The Larry King Show» στο ραδιοφωνικό δίκτυο Mutual Broadcasting System.

Στη συνέχεια ήταν ο οικοδεσπότης της ομώνυμης εκπομπής «Larry King Live» στο CNN από το 1985 έως το 2010. Στη διάρκεια των εκπομπών φιλοξένησε διάφορες προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής και του θεάματος, αθλητές αλλά και συνωμοσιολόγους.

moneyreview.gr με πληροφορίες από BBC

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News