Green Economy Παρασκευή 2/09/2022, 17:10
GREEN ECONOMY

Μασούτης – nrg: Συνεργασία για 150 θέσεις φόρτισης

Μασούτης – nrg: Συνεργασία για 150 θέσεις φόρτισης

Συνεργασία μεταξύ της αλυσίδας σουπερμάρκετ Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και nrg ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες, στο πλαίσιο της οποίας δημιουργούνται 150 θέσεις φόρτισης σε 70 συνολικά καταστήματα που θα λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου των καταστημάτων. Μελλοντικά, οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να αναπτύξουν τη συνεργασία τους, δημιουργώντας επιπλέον θέσεις φόρτισης και τοποθέτησης ταχυφορτιστών σε επιλεγμένα σημεία του δικτύου.

Ο κ. Αναστάσιος Λωσταράκος, Γενικός Διευθυντής της nrg, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα μας συνεργασία με την Μασούτης. Συνεχίζουμε την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας πλάνου στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, με μια εξαιρετικά σημαντική συνεργασία, αφού η εταιρεία μας θα είναι πλέον συνοδοιπόρος στο ταξίδι της πράσινης μετάβασης με ένα από τα πιο αγαπητά brands της χώρας. Από σήμερα, οι οδηγοί που έχουν επιλέξει έναν βιώσιμο τρόπο μετακίνησης θα μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους απρόσκοπτα, φορτίζοντας παράλληλα το ηλεκτρικό όχημά τους σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης της nrg που θα βρουν στα περισσότερα μεγάλα καταστήματα Μασούτης».

Ο κ. Θόδωρος Γεροστεργιούδης, Γενικός Διευθυντής της Δ. Μασούτης Α.Ε., δήλωσε: «Η νέα εποχή είναι πλέον εδώ, μία εποχή που έχει στο επίκεντρο το περιβάλλον και την πράσινη ανάπτυξη, μία εποχή που ο καταναλωτής μπορεί να βρει λύσεις και δυνατότητες στην Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. που βοηθούν την καθημερινότητα του και ανταποκρίνονται στην περιβαλλοντική του ευαισθησία. Ξεκινάμε μία μακροχρόνια συνεργασία με ένα εξαιρετικό συνεργάτη και συντασσόμαστε κι εμείς από την πλευρά μας στο όραμα να γίνει η ηλεκτροκίνηση μέρος της καθημερινότητας του Έλληνα πολίτη».

Ο κ. Βαγγέλης Καμπέρης, Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας της Δ. Μασούτης Α.Ε., δήλωσε: «Σήμερα βάζουμε τα θεμέλια για μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία στον τομέα της ηλεκτροκίνησής. Οι πελάτες μας μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν το δίκτυο φορτιστών της nrg, τόσο απλών όσο και ταχυφορτιστών, που στήνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε καταστήματα της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. πανελλαδικά. Στόχος μας να καταφέρουμε έως το τέλος του χρόνου να δώσουμε δυνατότητες εξυπηρέτησής ηλεκτρικών αυτοκινήτων τόσο σε καταστήματα πλησίον του εθνικού δικτύου όσο, και αυτό νομίζω ότι είναι σημαντικότερο, σε μικρά και μεσαία καταστήματα εντός αστικού ιστού, όπου θα μπορεί να φορτίσει κάποιος το αυτοκίνητό του καθόλο το 24ωρο».

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

efood: Μοναδικό σούπερ μάρκετ στην πλατφόρμα ο Σκλαβενίτης

Συνεχίζονται τα deals στα σούπερ μάρκετ: Στην ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός η Συνεργαζόμενοι Παντοπώλες ΑΕ

Η ακρίβεια φέρνει αύξηση αγορών μέσω ηλεκτρονικών σούπερ μάρκετ

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News