Business & Finance Δευτέρα 17/10/2022, 09:42
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πώς η Brown Hotels «κυκλώνει» με ξενοδοχεία την Ομόνοια 

Πώς η Brown Hotels «κυκλώνει» με ξενοδοχεία την Ομόνοια 

Σταθερή στον επιχειρησιακό της σχεδιασμό για την ενίσχυση του ξενοδοχειακού πόλου γύρω από την πλατεία Ομόνοιας η ισραηλινή αλυσίδα Brown Hotels επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της, τόσο στην ευρύτερη περιοχή όσο και γενικότερα στη χώρα μας. Στόχος της εταιρείας είναι να φτάσει τα είκοσι ξενοδοχεία στη χώρα μας μέσα στο 2023.

Η εταιρεία λειτουργεί σήμερα πέντε city hotels στην Αθήνα, όλα με εξαίρεση το Villa Brown Ermou, βρίσκονται κοντά στην Ομόνοια. Μέσα στην ερχόμενη χρονιά προγραμματίζει άλλα τέσσερα ξενοδοχεία πόλης στην ευρύτερη περιοχή. Από την άνοιξη θα λειτουργήσει ένα ακόμη ξενοδοχείο στην οδό Ευριπίδου με 63 δωμάτια και τον επόμενο Σεπτέμβριο θα ανοίξουν άλλες τρείς μονάδες, η μία στην οδό Θεμιστοκλέους με 43 δωμάτια, η άλλη στην οδό Λιοσίων με 42 δωμάτιων και η τρίτη θα είναι δυναμικότητας 93 δωματίων κοντά στο Πολυτεχνείο και το Αρχαιολογικό Μουσείο. 

Και νέα resorts κοντά στην Αττική 

Τα στελέχη της Brown εκτιμούν ότι η Αθήνα διαθέτει ακόμη πολύ μεγάλη δυναμική, παρά την μεγάλη αύξηση του ξενοδοχειακού δυναμικού. Η αλυσίδα ενισχύει και την παρουσία στα τουριστικά θέρετρα, εκτός των μεγάλων πόλεων. Σήμερα διαθέτει πέντε resorts, τα τέσσερα εκ των οποίων βρίσκονται σε προορισμούς κοντά στην Αττική. Για την επόμενη σεζόν σχεδιάζονται δύο ακόμη ξενοδοχεία στο Λουτράκι, αλλά και η λειτουργία του ξενοδοχείου της στα Χανιά. 

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News