Business & Finance Πέμπτη 25/08/2022, 12:50
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

North Evia – Samos Pass: Σε 20 λεπτά εξαντλήθηκαν τα voucher

North Evia – Samos Pass: Σε 20 λεπτά εξαντλήθηκαν τα voucher

 

Σε λιγότερο από 20 λεπτά από το άνοιγμα της πλατφόρμας εξαντλήθηκαν τα voucher των 150 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια και των 300 ευρώ για τη Σάμο.

«Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις έκδοσης άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για την 3η Φάση (Σεπτέμβριος 2022), λόγω συμπλήρωσης του αριθμού των διαθέσιμων καρτών», σημειώνεται πλέον στην πλατφόρμα.

Υπενθυμίζεται πως τo North Evia – Samos Pass δεν είχε εισοδηματικά κριτήρια και συνεπτώς αίτηση για το North Evia – Samos Pass είχαν δικαίωμα να υποβάλουν όσοι πολίτες:

  • είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος σύμφωνα με τη φορολογική δήλωση του φορολογικού έτους 2020 και
  • δεν είναι δικαιούχοι – ωφελούμενοι στο πλαίσιο:
  • του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2021-2022,
  • του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού της Δ.Υ.Π.Α. 2022 και της δράσης «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού ή
  • συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο.

Για τους έγγαμους ή τα πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης μέχρι και το φορολογικό έτος 2020, δικαιούχος ηταν ο υπόχρεος σε υποβολή της δήλωσης φορολογίας ή ένας εκ των δύο, σε περίπτωση χωριστής δήλωσης. Το North Evia – Samos Pass μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά είτε από τον ίδιο τον δικαιούχο για την κάλυψη δαπανών τοπικής μεταφοράς, εστίασης ή διαμονής του, είτε από όσους ορίζονται ως «ωφελούμενοί» του, δηλαδή:

  • τα ενήλικα τέκνα του που δηλώνονται ως εξαρτώμενα μέλη στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2020 ή
  • ο/η σύζυγος του δικαιούχου ή το πρόσωπο που έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με αυτόν.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News