Business & Finance Δευτέρα 25/07/2022, 21:15
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

W Costa Navarino: Ανοίγει τις πύλες του στις 11 Αυγούστου

W Costa Navarino: Ανοίγει τις πύλες του στις 11 Αυγούστου

Tους πρώτους επισκέπτες υποδέχεται στις 11 Αυγούστου το W Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο της W Hotels Worldwide στην Ελλάδα, μέλος του χαρτοφυλακίου Marriott Bonvoy. To νέο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino και απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, δέχεται ήδη κρατήσεις.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την άφιξη των W Hotels στην Ελλάδα, μέσα από το ντεμπούτο του W Costa Navarino. Το νέο W Escape, με τον ξεχωριστό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, αναδεικνύει την εξέλιξη του brand W και έρχεται να προστεθεί στις πρόσφατες αφίξεις άλλων W ξενοδοχείων στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, όπως το W Ρώμης. Καθώς συνεχίζουμε να εστιάζουμε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των ταξιδιωτών, το πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων στο W Costa Navarino, το οποίο απευθύνεται σε ενήλικες, θα ενισχύσει το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο των μοναδικών εμπειριών W» δήλωσε η Candice D’Cruz, Αντιπρόεδρος – Luxury Brands,  Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Marriott International.

To W Costa Navarino, σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων, συνδυάζει τη διασκέδαση με τη φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών, με δράσεις, happenings, αθλήματα και πλήθος δραστηριοτήτων, όπως πεζοπορία, ιστιοπλοΐα, αναρρίχηση και ποδηλασία.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Τα Fabulous Infinity Swim Up δωμάτια προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε μία από τις πισίνες και αποτελούν ιδανική επιλογή για παρέες. Για απεριόριστη θέα οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τα Spectacular Panorama δωμάτια ενώ για περισσότερη ιδιωτικότητα, τις WOW Beachfront Infinity βίλες με ιδιωτική βεράντα και πισίνα, καθώς και με άμεση πρόσβαση στην παραλία.

Η διακόσμηση των δωματίων εμπνέεται από τοπικά αρχιτεκτονικά στοιχεία και υιοθετεί μια μοντέρνα προσέγγιση, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, καθώς και τις υπηρεσίες και παροχές για τις οποίες ξεχωρίζει το brand W. Το Γραφείο Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη έχει επιμεληθεί τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες και στη χρήση φυσικών υλικών όπως η πέτρα, το ξύλο και το καλάμι, με έμπνευση την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής. Οι εσωτερικοί χώροι φέρουν την υπογραφή του γραφείου MKV Design με έδρα το Λονδίνο, χρησιμοποιώντας στοιχεία που εξυμνούν την ελληνική κατασκευαστική παράδοση και δεξιοτεχνία.  

Επιπλέον, το νέο W Escape αναδεικνύει τη Μεσσηνιακή κληρονομιά, προσφέροντας αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες, όπως μαθήματα παραδοσιακής μαγειρικής και γευσιγνωσία ελαιόλαδου ή κρασιού.

Δύο brands της Marriott International έχουν ήδη παρουσία στην Costa Navarino: το The Westin Resort Costa Navarino, το οποίο προσφέρει σε επισκέπτες και οικογένειες αμέτρητες δραστηριότητες ευεξίας και το The Romanos, a Luxury Collection Resort, με εξαιρετική αρχιτεκτονική, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες.

 

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News