Business & Finance Παρασκευή 8/07/2022, 17:54
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Amanzoe: Ανοίγει και πάλι τις πύλες του μετά την πυρκαγιά 

Amanzoe: Ανοίγει και πάλι τις πύλες του μετά την πυρκαγιά 

Aπό το Σάββατο 9 Ιουλίου το Amanzoe θα ξαναρχίσει να λειτουργεί καθώς η έκταση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την περασμένη Δευτέρα στην περιοχή δεν ήταν τόσο σφοδρή όσο αρχικά φαινόταν, επιτρέποντας έτσι στο ξενοδοχείο να συνεχίσει επιτυχώς την λειτουργία του για τη θερινή περίοδο.
 
Κατά την επανέναρξη της λειτουργίας, η διοίκηση του ξενοδοχείο αρχικά θα επικεντρωθεί σε έναν επιλεγμένο αριθμό βιλών και παραθαλάσσιων καμπανών, τις οποίες θα ακολουθήσουν αρκετά Pavilion από την Πέμπτη 21 Ιουλίου. «Είμαστε ευγνώμονες που ένας περιορισμένος αριθμός Pavilion υπέστη μόνο εξωτερικές ζημιές, επιτρέποντάς μας έτσι να εντάξουμε τα δωμάτια ξανά στη δυναμικότητα του ξενοδοχείου μετά την ολοκλήρωση των ανακαινίσεων. Όλες οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις θα είναι πλήρως λειτουργικές, συμπεριλαμβανομένου του Beach Club, του μπαρ, του εστιατορίου, του γυμναστηρίου, του spa, και του yoga studio στο κεντρικό κτίριο του Amanzoe. Το εστιατόριο Nama και η παρακείμενη πισίνα του θα ανοίξουν ξανά σύντομα μετά τις εργασίες εξωραϊσμού, με επιλεγμένα πιάτα από το μενού διαθέσιμα στους επισκέπτες να απολαύσουν στο μπαρ», σημειώνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.
 
Ως προς τα τμήματα του περιβάλλοντος τοπίου τα οποία επηρεάστηκαν από την πυρκαγιά, η ομάδα του Amanzoe ήδη αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος της ευρύτερης περιοχής και την αναφύτευση της χλωρίδας. Με την ευκαιρία του εορτασμού της 10ης επετείου αυτού του εμβληματικού συγκροτήματος, η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη συμβολική σημασία μετά τα πρόσφατα γεγονότα, προσκαλεί τους επισκέπτες να συμβάλουν στις προσπάθειες αναδάσωσης του περιβάλλοντος χώρου φυτεύοντας ένα δενδρύλλιο. Για κάθε δέντρο που φυτεύεται, το Amanzoe θα κάνει μια δωρεά στις τοπικές πυροσβεστικές αρχές που βοήθησαν στη διαφύλαξη του συγκροτήματος.
 
Λόγω της αρχικής περιορισμένης διαθεσιμότητας των Pavilion, η ομάδα του Amanzoe επικοινωνεί με όλους τους επισκέπτες για να επιβεβαιώσει την κατάσταση της κράτησής τους. Εργαζόμαστε συστηματικά και επικοινωνούμε με όσους έχουν επικείμενες κρατήσεις κατά προτεραιότητα.
 
«Η αφοσιωμένη ομάδα μας ανυπομονεί να υποδεχτεί τους επισκέπτες πίσω στο καταφύγιό μας στην κορυφή του λόφου και επωφελούμαστε αυτής της ευκαιρίας για να διαβεβαιώσουμε ότι η εμπειρία του Amanzoe παραμένει ανεπηρέαστη. Για άλλη μια φορά, ευχαριστούμε τις τοπικές αρχές και τους εθελοντές, καθώς και τους εκλεκτούς μας καλεσμένους και τους συνεργάτες μας για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση», αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης: 

Amanzoe: Περιορισμένης έκτασης οι ζημιές από την πυρκαγιά στην Αργολίδα 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News