Business & Finance Δευτέρα 17/01/2022, 21:51
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κρήτη και Ρόδο ψηφίζουν για φέτος το καλοκαίρι οι Γερμανοί

Κρήτη και Ρόδο ψηφίζουν για φέτος το καλοκαίρι οι Γερμανοί

Η Κρήτη και η Ρόδος βρίσκονται μεταξύ των κορυφαίων επιλογών για τους Γερμανούς τουρίστες όσον αφορά τις διακοπές του ερχόμενου καλοκαιρού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα κρατήσεων HolidayCheck.

Επίσης, ένας στους τρεις έχει μάλιστα ήδη αποφασίσει πού και πότε θα κάνει διακοπές και έχει προχωρήσει και στις σχετικές κρατήσεις.

Όπως σημειώνει σχετικό ρεπορτάζ του περιοδικού Focus, «η επιθυμία των Γερμανών για ταξίδια είναι αδιάκοπη, καθώς οι περιορισμοί που έφερνε και φέρνει μαζί της από την άνοιξη του 2020 η πανδημία του κορωνοϊού έχουν αυξήσει τη διάθεση για μακρινά ταξίδια».

Όπως καταδεικνύει μάλιστα έρευνα της εταιρίας PriceWaterhouseCoopers, το 34% των ερωτηθέντων έχει ήδη κάνει κράτηση ή σχεδιάζει ταξίδι για διακοπές εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους.

Σε ό,τι αφορά τους προορισμούς του φετινού καλοκαιρού, η ιστοσελίδα HolidayCheck παρουσίασε τους επτά δημοφιλέστερους για τη φετινή χρονιά: Τουρκία, Ουργκάντα και Σαφάγα στην Αίγυπτο, Μαγιόρκα, Κρήτη, Φουερτεβεντούρα, Κανάριες νήσοι και Ρόδος.

Διαβάστε επίσης:

Πώς ο Σκορπιός θα γίνει art island: Άλλα 235 εκατ. επενδύει ο Ριμπολόβλεφ

Τα δύο ελληνικά ξενοδοχεία που περιμένουν οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο

Χανιά: Επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου μέσα από τον θεματικό τουρισμό

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News