Business & Finance Τετάρτη 10/05/2023, 09:11
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Επιτέλους, κρεβάτι στα σύννεφα: Αλλά κοστίζει 100 δολάρια την ώρα

Επιτέλους, κρεβάτι στα σύννεφα: Αλλά κοστίζει 100 δολάρια την ώρα

Οι περισσότεροι επιβάτες που ταξιδεύουν με πολύωρες πτήσεις ονειρεύονται ένα κρεβάτι για να κοιμηθούν άνετα, αντί να προσπαθούν να βολευτούν στο κάθισμα του αεροπλάνου. Τώρα, η Air New Zealand τους το δίνει. Όμως κοστίζει ακριβά.

Η αεροπορική εταιρεία θα εγκαταστήσει, από το 2024, κουκέτες στα αεροπλάνα της που κάνουν τις πολύωρες πτήσεις Ώκλαντ-Νέα Υόρκη και Ώκλαντ-Σικάγο το 2024.

Τα κρεβάτια θα είναι διαθέσιμα μόνο στους επιβάτες της οικονομικής θέσης, θα διατίθενται για 4 ώρες και πιθανότατα θα κοστίζουν μεταξύ 400 και 600 δολαρίων Νέας Ζηλανδίας, όπως ανακοίνωσε η Air New Zealand (μεταξύ 64 και 95 δολαρίων την ώρα). Η ακριβής τιμή δεν έχει ακόμη καθοριστεί ακόμα.

Επιτέλους, κρεβάτι στα σύννεφα: Αλλά κοστίζει 100 δολάρια την ώρα-1
φωτ.: Air New Zealand 

Τα έξι κρεβάτια, που ονομάζονται Skynest, θα είναι διαθέσιμα από τον Σεπτέμβριο του 2024. Κάθε κρεβάτι θα έχει ένα μαξιλάρι, σεντόνια και κουβέρτα, ωτοασπίδες και φωτάκι ανάγνωσης.

Κάθε επιβάτης θα μπορεί να κάνει μόνο μία κράτηση ανά πτήση στο Skynest και τα χρονικά όρια θα τηρούνται αυστηρά. Όπως ξεκαθάρισε η εταιρεία, το πλήρωμα θα ξυπνά ευγενικά όσους επιβάτες παρακοιμηθούν.

Ήδη, πάντως, οι πελάτες της Air New Zealand  που ταξιδεύουν με την διάρκειας 17 ωρών απευθείας πτήσης της για τη Νέα Υόρκη, μπορούν να επιλέξουν το Skycouch, το οποίο μετατρέπει μια σειρά από τρία καθίσματα της οικονομικής θέσης σε ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι.

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Φοβάστε τα αεροπλάνα; Οι πτήσεις θα γίνουν ακόμα πιο τρομακτικές

Πώς θα ήταν ένας κόσμος χωρίς αεροπλάνα

Απογείωση και προσγείωση σε 2 λεπτά: Πού πηγαίνει η συντομότερη πτήση του κόσμου

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News