Business & Finance Τετάρτη 5/04/2023, 16:48
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Grivalia Hospitality: Ολοκληρώθηκε η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ για το Avant Mar στην Πάρο

Grivalia Hospitality: Ολοκληρώθηκε η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ για το Avant Mar στην Πάρο

Μέσα στον Μάιο προγραμματίζεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το Avant Mar, το νέο boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων της Grivalia Hospitality στη Νάουσα της Πάρου. 

Η νέα τουριστική επένδυση της Grivalia Hospitality βρίσκεται πολύ κοντά στην κοσμοπολίτικη Νάουσα και συγκεκριμένα στην παραλία Πιπέρι, εκεί όπου παλιά βρισκόταν το ομώνυμο ξενοδοχείο, το οποίο σταμάτησε τη λειτουργία του το 2019, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Το ύψος της συνολικής επένδυσης ανήλθε σε €20 εκατομμύρια.

Σε έκταση 6.100 τ.μ., το ξενοδοχείο Avant Mar θα είναι ανοιχτό τους μήνες Μάιο με Οκτώβριο. Διαθέτει 38 πολυτελή δωμάτια – σουίτες και deluxe κατοικίες με ιδιωτικές πισίνες και απρόσκοπτη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Επιπλέον, περιλαμβάνει το εστιατόριο  «Matsuhisa», ένα μικρό spa, εμπορικό κατάστημα και ένα ελληνικό παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο.

Το ακίνητο πέρασε στην ιδιοκτησία της Grivalia Hospitality το 2019 και για τη δημιουργία του ξενοδοχείου Avant Μar, πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανακατασκευής στο συγκρότημα που υπήρχε ήδη, αλλά και επέκταση αυτού μέσω κατασκευής νέων κτιρίων. Τις εργασίες αυτές ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο Tense Architecture Network, με βασική έμπνευση τις σύγχρονες τάσεις και την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. 

Οι εργασίες διήρκησαν 3,5 χρόνια, ενώ η νέα αυτή επένδυση συμβάλλει στη δημιουργία πάνω από 80 νέων θέσεων εργασίας. 

Αναφορικά με την ολοκλήρωση του Avant Μar, ο κ. Γιώργος Χρυσικός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Grivalia Hospitality, δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς για την ολοκλήρωση του δεύτερου υπερπολυτελούς έργου τουριστικής ανάπτυξης από την εταιρεία μας, και μάλιστα σε αυτόν τον μαγικό τόπο. Ως Grivalia Hospitality, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αναπτύξεις υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με τις βέλτιστες πρακτικές αειφορίας, θέλοντας έτσι να καταστήσουμε την Ελλάδα σημείο αναφοράς  για premium επισκέπτες από όλο τον κόσμο.»

Το χαρτοφυλάκιο της Grivalia Hospitality περιλαμβάνει έργα υπερπολυτελούς φιλοξενίας, συνολικής αξίας άνω των 1,5 δισ. ευρώ μετά την πλήρη ανάπτυξή τους, με το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας για την επόμενη τριετία να φτάνει τα €400 εκατ., όπως τονίζεται στην ανακοίνωση. 

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης:

Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Πάνω από το ρεκόρ του 2019 οι κρατήσεις πέρυσι

Μειώνουν τις τουριστικές τους δαπάνες οι ταξιδιώτες – Ακόμη και εκείνοι με οικονομική ευχέρεια 

Γεμίζουν τα ξενοδοχεία για το Πάσχα – Έως και 90% οι πληρότητες 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News