Business & Finance Δευτέρα 28/11/2022, 14:05
ΑΓΟΡΕΣ

Μ. Μόμπιους: Μακριά από τα κρυπτονομίσματα – Στα $10.000 το Bitcoin 

Μ. Μόμπιους: Μακριά από τα κρυπτονομίσματα – Στα $10.000 το Bitcoin 

Μακριά από τα περιουσιακά στοιχεία προτίθεται να μείνει ο μεγαλοεπενδυτής Μαρκ Μόμπιους και δεν προτίθεται να επενδύσει σε αυτά δικά του κεφάλαια αλλά και των πελατών του, καθώς είναι πολύ επικίνδυνα. 

Σε συνέντευξή του στη Σιγκαπούρη σήμερα Δευτέρα, ο εκ των ιδρυτών της Mobius Capital Partners, υποστήριξε ότι η αγορά των κρυπτονομισμάτων θα κατρακυλήσει ακόμη περισσότερο και εκτιμάει ότι η τιμή του Bitcoin θα φθάσει στα 10.000 δολάρια. 

Σήμερα, η τιμή του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος υποχωρεί κατά 2% στα 16.214 δολάρια.

«Ωστόσο τα κρυπτονομίσματα έχουν έρθει για να μείνουν και είναι πολλοί οι επενδυτές που ακόμη πιστεύουν σε αυτά. Είναι απίστευτο ότι η τιμή του Bitcoin έχει αντέξει παρά την κατάρρευση της πλατφόρμας FTX.

Η αγορά των κρυπτονομισμάτων βρίσκεται εν μέσω καταιγίδας μετά την κατάρρευση της FTX  του Σαμ Μπάνκμαν-Φράιντ και της Alameda Research.

Πλέον είναι πολλοί οι αναλυτές που εκτιμούν ότι η τιμή του Bitcoin θα επιστρέψει στα επίπεδα του 2020 και στα 10.000 δολάρια, όταν ένα χρόνο πριν είχε σημειώσει νέο ιστορικό υψηλό ρεκόρ στα 69.000 δολάρια. 

Στοιχεία από τη Deribit δείχνουν ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός στοιχημάτων για την τιμή του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος στα 10.000 στα τέλη Δεκεμβρίου. 

Μ. Μόμπιους: Μακριά από τα κρυπτονομίσματα – Στα $10.000 το Bitcoin -1

moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg

 

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News