Business & Finance Σάββατο 26/11/2022, 18:15
GREEK INVESTMENT CONFERENCE

Ποιες εταιρείες πάνε Λονδίνο για το συνέδριο των ΧΑ – Morgan Stanley

Ποιες εταιρείες πάνε Λονδίνο για το συνέδριο των ΧΑ – Morgan Stanley

Το Χρηματιστήριο Αθηνών ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τη Morgan Stanley για τη διοργάνωση του Ελληνικού Επενδυτικού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο της Morgan Stanley στο Λονδίνο. 

Το Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο στοχεύει στη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, μέσω της ανάδειξης των επενδυτικών ευκαιριών της ελληνικής κεφαλαιαγοράς και της ενίσχυσης της θεσμικής εμπιστοσύνης στη χώρα μας. Θα περιλαμβάνει ατομικές και ομαδικές συναντήσεις μεταξύ των μεγαλύτερων εισηγμένων αλλά και μη εισηγμένων  εταιρειών και διεθνών επενδυτικών funds, καθώς επίσης συζητήσεις σε πάνελ, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις δικτύωσης.

Η πρώτη ημέρα του Συνεδρίου θα περιλαμβάνει one to one  και group meetings καθώς και τις συζητήσεις:

  • Του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον επικεφαλής της Morgan Stanley International, Franck Petitgas.
  • Του οικονομικού συμβούλου του πρωθυπουργού, Αλέξη Πατέλη με τον CEO του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Γιάννο Κοντόπουλο.
  • Των επικεφαλής των ελληνικών τραπεζών Β. Ψάλτη (Alpha Bank), Φ. Καραβία (Εurobank), Π. Μυλωνά (Εθνική Τράπεζα), Χρ. Μεγάλου (Τράπεζα Πειραιώς) με την επικεφαλής της μονάδας  EEMEA Banks Equity Research της Morgan Stanley, Nida Iqbal Siddiqi. 

Η δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου περιλαμβάνει αποκλειστικά meetings εκπροσώπων των ελληνικών επιχειρήσεων με διεθνή funds.

Οι εισηγμένες που «ανεβαίνουν» στο Λονδίνο είναι οι εξής: ΑΔΜΗΕ, Aegean, Alpha Bank, Autohellas, Cenergy, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Ελλάκτωρ, ElvalHalcor, Eurobank, ΕΧΑΕ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΟΠΑΠ, OTE, HelleniQ Energy, Intracom, Intralot, Lamda Development, Motor Oil, Mytilineos, Εθνική Τράπεζα, Noval Property, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΛΠ, Σαράντης και ΤΙΤΑΝ καθώς και η μη-εισηγμένη Peoplecert. 

Το συνέδριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Alpha Bank, την Eurobank, την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και την Τράπεζα Πειραιώς.

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News