Business & Finance Πέμπτη 27/10/2022, 20:47
ΒUSINESS & FINANCE

Big Tech: Έχασαν 3 τρισ.δολάρια σε κεφαλαιοποίηση το τελευταίο έτος

Big Tech: Έχασαν 3 τρισ.δολάρια σε κεφαλαιοποίηση το τελευταίο έτος

Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα: Από τις μετοχές των κορυφαίων τεχνολογικών που περιλαμβάνονται στις αποκαλούμενες FAANG, ποιά είναι αυτή που έχασε τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία της στη διάρκεια του τελευταίου έτους;

Αρχικά ανακοίνωσαν αποτελέσματα τρίτου τριμήνου οι Alphabet, Microsoft και Μeta και ακολουθούν σήμερα το βράδυ μετά το κλείσιμο της Wall Street οι Amazon και Αpple. 

Big Tech: Έχασαν 3 τρισ.δολάρια σε κεφαλαιοποίηση το τελευταίο έτος-1

 

Μέσα σε ένα έτος έχει χαθεί το τεράστιο ποσό των 3 τρισ.δολαρίων από την κεφαλαιοποίηση των κορυφαίων της τεχνολογίας. Οι περισσότερες από τις απώλειες αυτές αφορούν έξι από αυτές τις μετοχές, όμως είναι δύσκολο να αφήσουμε την Apple έξω από τη λίστα, καθότι έχουν χάσει συγκριτικά 35 δισ.δολάρια, ποσό μικρότερο σε σχέση με τις απώλειες των άλλων big tech. 

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμη και μετά το sell off που πυροδοτήθηκε από τα κατώτερα των προσδοκιών αποτελέσματα των μεγάλων big tech, οι μετοχές τους εξακολουθούν να διαπραγματεύονται σε επίπεδα υψηλότερα από τα χαμηλά 52 εβδομάδων που άγγιξαν στις 13 Οκτωβρίου, οπότε ο δείκτης S&P βούλιαξε στις 3.491 μονάδες. 

 

 
moneyreview.gr με πληροφορίες από το CNBC
 
Διαβάστε επίσης:
 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News