Business & Finance Τρίτη 11/10/2022, 11:47
ΑΓΟΡΕΣ

Χρηματιστήριο: Σε αναζήτηση κατεύθυνσης μετά την χθεσινή οριακή άνοδο

Χρηματιστήριο: Σε αναζήτηση κατεύθυνσης μετά την χθεσινή οριακή άνοδο

Σε αναζήτηση κατεύθυνσης βρίσκεται το Χρηματιστήριο Αθηνών, περιφερόμενο μεταξύ ήπιων αρνητικών και θετικών μεταβολών, μετά τα χθεσινά ισχνά κέρδη

Μπορεί η χθεσινή άνοδος να ήταν ασθμαίνουσα (+0,07%), ωστόσο έβαλε τέλος σε ένα πτωτικό σερί τριών συναπτών συνεδριάσεων.

Ωστόσο σήμερα, τις αρχικές απώλειες διαδέχθηκε οριακή άνοδος για επιστρέψει στη συνέχεια το ελληνικό χρηματιστήριο σε αρνητικό έδαφος. 

Η πρωινή εικόνα

Ο Γενικός Δείκτης με την υποχώρηση της τάξεως του 0,13% που σημειώνει έχει χάσει μία μονάδα σε σχέση με χθες και έχει φθάσει στις 813,71 μονάδες. 

Ο τζίρος έχει ξεπεράσει τα 7 εκατ. ευρώ, με τον όγκο συναλλαγών να έχει ανέλθει στο 1,5 εκατ. Μετοχές.

Με απώλειες περί του 0,20% κινείται ο Δείκτης Υψηλής Κεφαλαιοποίησης, ενώ αυτός της Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο κατά 0,20%. Σε πτώση και ο τραπεζικός δείκτης διαγράφοντας 0,72%. 

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Coca Cola (+2,27%), της Σαράντης (+1,64%) και του ΟΛΠ (+0,68%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Eurobank (-1,28%), της Τέρνα Ενεργειακή (-1,29%) και της Mytilineos (-1,22%).

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Fieratex +7,04% και Παϊρης +3,89%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Prodea -9,77% και Moda Bango -9,24%.

Δείτε ΕΔΩ την εικόνα της αγοράς.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Prodea: Επενδύσεις 49,3 εκατ. ευρώ το α’ εξάμηνο

Έκλεισε το deal Πειραιώς – Resolute για τη διαχείριση ακίνητων 

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News