Business & Finance Πέμπτη 9/06/2022, 14:01
ΑΓΟΡΕΣ

Bullish η JP Morgan: Γιατί βλέπει άνοδο 7% στη Wall Street

Bullish η JP Morgan: Γιατί βλέπει άνοδο 7% στη Wall Street

Αισιόδοξο (bullish) σήμα λαμβάνει η JP Morgan από τα χρηματιστήρια, αφού εντοπίζει ενδείξεις ότι  η μεταβλητότητα του πληθωρισμού κορυφώνει.

Καθώς οι φόβοι για τη σύσφιγξη της νομισματικής πολιτικής των κεντρικών τραπεζών και για μια πιθανή ύφεση πυροδότησαν sell off στη Wall Street φέτος,  η ζήτηση για αντιστάθμιση κινδύνου (hedging) μειώθηκε, διαπιστώνουν οι αναλυτές του οίκου, σύμφωνα με το Bloomberg.

«Αυτή η μειωμένη ζήτηση για αντιστάθμιση του ρίσκου στις μετοχές είναι ένα bullish σημάδι και πιθανότατα αντανακλά τις χαμηλές θέσεις σε μετοχές από τους επενδυτές. Υπάρχουν κάποια πρώτα σημάδια ότι η μεταβλητότητα του πληθωρισμού ίσως να κορυφώνει», σημειώνει η JP Morgan.  

Στο πλαίσιο αυτό, ο οίκος εντοπίζει τη δίκαιη τιμή του S&P 500 στις 4.400 μονάδες για το δεύτερο τρίμηνο, δηλαδή σε επίπεδα κατά 7% υψηλότερα από τα σημερινά.

Στο δυσμενές σενάριο, δηλαδή εάν η αγορά αρχίσει να προεξοφλεί αύξηση της μεταβλητότητας του πληθωρισμού, η δίκαιη τιμή του S&P 500 εντοπίζεται στις 3.350 μονάδες.

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Deutsche Bank: Αθήνα και Μόσχα χέρι-χέρι στους χαμένους του Μαΐου

Deutsche Bank: Τι να κάνετε τα χρήματά σας στον καιρό του πληθωρισμού

Bank of America: Υποβαθμίζει τις ευρωπαϊκές τράπεζες σε underweight

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News