Business & Finance Κυριακή 31/10/2021, 18:57
ΑΓΟΡΕΣ

Το «κοσμοπολίτικο» κρυπτονόμισμα Shiba Inu – Το δέχεται μπιστρό στο Παρίσι

Το εστιατόριο έχει γίνει πλέον το καλύτερο στην περιοχή

Το «κοσμοπολίτικο» κρυπτονόμισμα Shiba Inu – Το δέχεται μπιστρό στο Παρίσι

Το Shiba Inu αν μη τι άλλο είναι το κρυπτονόμισμα που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, καθώς μόνο στο διάστημα του τελευταίου μήνα τα κέρδη του έχουν αγγίξει το +800%, ενώ τους τελευταίους δώδεκα μήνες η άνοδός του είναι πέρα από κάθε όχι μόνο λογική, αλλά και φαντασία: +84.400.317,50% σύμφωνα με την πλατφόρμα Coinbase.

Κάπως έτσι έφθασε να ξεπεράσει η κεφαλαιοποίησή του το Dogecoin, το κρυπτονόμισμα που το προηγούμενο διάστημα είχε τραβήξει τους προβολείς της επικαιρότητας, κυρίως από τις συνεχείς αναφορές σε αυτό από τον ισχυρό άνδρα της Tesla, τον Έλον Μασκ.

Το οξύμωρο της όλης υπόθεσης με τη διαστημική εκτόξευση του Shiba Inu, είναι ότι η τιμή του επί του παρόντος βρίσκεται στο 0,00006462 του δολαρίου, λιγότερο από ένα σεντ.

Πλέον όμως το κεντρικό θέμα των ημερών στην αγορά κρυπτονομισμάτων, παίρνει «κοσμοπολίτικο» αέρα, καθώς όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Cointelegraph έγινε δεκτό ως τρόπος πληρωμής από ένα μπιστρό στο Παρίσι, το Le Bistrot d’Eleonore et Maxence. Την πληροφορία αυτή την έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Ναθίνο Ντέιβι, ένας επενδυτής κρυπτονομισμάτων από το Παρίσι. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ανέβασε βίντεο όπου στην είσοδο του καταστήματος πάνω με τους παραδοσιακούς αποδεκτούς τρόπους πληρωμής, βρίσκονται δύο αυτοκόλλητα στα οποία αναγράφεται, «Το Shiba Inu είναι αποδεκτό εδώ».

 

Επιβεβαίωση

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Ντέιβι στην Cointelegraph, μίλησε με έναν εργαζόμενο στο εστιατόριο για να επιβεβαιώσει ότι το κρυπτονόμισμα ήταν αποδεκτό ως τρόπος πληρωμής πριν τραβήξει το βίντεο.

«Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, μια παρέα τεσσάρων ανδρών πλήρωσε τον λογαριασμό του μεσημεριανού τους γεύματος χρησιμοποιώντας Shiba Inu. Ήταν μαγικό».

Ο Ντέιβι αργότερα επισκέφτηκε ξανά το εστιατόριο με φίλους του και πλήρωσε για ένα τραπέζι αξίας 250 ευρώ με Shiba Inu. Καθώς το βίντεο έγινε viral στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το εστιατόριο επιβεβαίωσε μια ξαφνική αύξηση της κίνησης και τον ευχαρίστησε για τη δουλειά του.

«Το εστιατόριο έχει γίνει πλέον το καλύτερο στην περιοχή. Οι ντόπιοι αναμένουν και άλλα εστιατόρια να ακολουθήσουν και να αρχίσουν να δέχονται κρυπτονομίσματα ως τρόπο πληρωμής», αναφέρει ο Ντέιβι.

Ως έμπειρος επενδυτής, ο Ντέιβι αποκάλυψε ότι το Shiba Inu είναι η καλύτερη επένδυσή του σε όλη την καριέρα του. «Λατρεύω τα κρυπτονομίσματα, ειδικά το Shiba Inu. Τα κρυπτονομίσματα έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τα πάντα».

moneyreview.gr με πληροφορίες από Cointelegraph

Διαβάστε επίσης:

Κρυπτονομίσματα: «Αέρας» Χόλυγουντ με τον Ματ Ντέιμον στο προσκήνιο

Το καλύτερο trade όλων των εποχών; Πώς έβγαλε κέρδη 7.000.000.000% σε 14 μήνες

To «Squid Game» κρυπτονόμισμα με άλμα 2.400% σε μία ημέρα

Το νέο κρυπτονόμισμα που είναι στη.. μόδα – Άλμα 111% σε επτά ημέρες

 

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News