ΑΓΟΡΕΣ

Intralot: Εντυπωσιακό «άλμα» 9% στο ταμπλό του Χ.Α.

Στο 0,595 ευρώ η μετοχή της θυγατρικής του Ομίλου Κόκκαλη

Intralot: Εντυπωσιακό «άλμα» 9% στο ταμπλό του Χ.Α.

Εντυπωσιακή άνοδο παρουσιάζει σήμερα η μετοχή της Intralot, θυγατρικής της Intracom Holdings, η οποία καταγράφει την καλύτερη ημερήσια επίδοση από τις 10 Σεπτεμβρίου, δηλαδή του τελευταίου σχεδόν 1,5 μήνα. 

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 14.30 το μεσημέρι, ο τίτλος της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών εκτινάσσεται στο +9,17% και διαμορφώνεται στο 0,595 ευρώ, με τον μέχρι στιγμής τζίρο να αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ. 

Intralot: Εντυπωσιακό «άλμα» 9% στο ταμπλό του Χ.Α.-1

Δηλαδή σχεδόν τέσσερις φορές περισσότερος σε σχέση με τον μέσο ημερήσιο τζίρο εντός του 2021.  

Από την αρχή του έτους δε, η μετοχή έχει εμφανίσει ξέφρενο ράλι της τάξης του 251%, σημειώνοντας την καλύτερη ετήσια απόδοση από όλες τις εισηγμένες στο ταμπλό της Λεωφόρου Αθηνών. 

Intralot: Εντυπωσιακό «άλμα» 9% στο ταμπλό του Χ.Α.-2

Η εξαιρετική πορεία της θυγατρικής του Ομίλου Κόκκαλη αποδίδεται σε μια σειρά παραγόντων, όπως η πρόσφατη συμφωνία αναδιάρθρωσης των ομολογιακών δανείων και η αισθητή βελτίωση των οικονομικών μεγεθών. 

Παράλληλα, η πρόθεση της εταιρείας να εισαγάγει στον δείκτη Nasdaq της Wall Street τη μετοχή της αμερικανικής θυγατρικής έρχεται να βελτιώσει έτι περισσότερο το επενδυτικό κλίμα. 

Υπενθυμίζεται ότι τα αποτελέσματα EBITDA υπερδιπλασιάστηκαν στο α’ εξάμηνο του 2021, καθώς καθορίστηκαν στα 54,3 εκατ. ευρώ από 26,3 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2020. Αντίστοιχα, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά σχεδόν 35%. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News