ΑΓΟΡΕΣ

Intralot – Intracom: Εκρηκτική άνοδος σήμερα για τις εισηγμένες του Σ. Κόκκαλη

Intralot – Intracom: Εκρηκτική άνοδος σήμερα για τις εισηγμένες του Σ. Κόκκαλη

Εκρηκτική άνοδο καταγράφουν σήμερα οι εισηγμένες εταιρείες του Σωκράτη Κόκκαλη, οι οποίες βρίσκονται στην κορυφή των αγοραστικών επιλογών των επενδυτών. 

Χαρακτηριστικά, γύρω στις 2.30 το μεσημέρι, η μετοχή της Intralot ενισχύεται κατά 9,3% και το 0,5 ευρώ, με αποτέλεσμα να κινείται και πάλι προς τα επίπεδα των πρώτων ημερών του Σεπτεμβρίου (0,58 ευρώ), τα οποία αποτελούσαν το υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων δύο ετών. 

Intralot – Intracom: Εκρηκτική άνοδος σήμερα για τις εισηγμένες του Σ. Κόκκαλη-1

Στο ίδιο μήκος κύματος και η μετοχή της Intracom, η οποία αυξάνεται κατά 7,9% και αναρριχάται στα 2,08 ευρώ, ανακτώντας το τεχνικό σημείο των 2 ευρώ και παραμένοντας πολύ κοντά στο υψηλότερο επίπεδο τουλάχιστον της τελευταίας 10ετίας. 

Intralot – Intracom: Εκρηκτική άνοδος σήμερα για τις εισηγμένες του Σ. Κόκκαλη-2

Και στις δύο περιπτώσεις, μάλιστα, ο τζίρος των συναλλαγών είναι σημαντικά μεγαλύτερος σε σχέση με τον μέσο όρο του 2020, καθώς στην Intralot έχουν καταγραφεί αγοραπωλησίες 280.000 ευρώ (126.115 ο μ.ο.) και στην Intracom 606.000 (132.00 ο μ.ο.). 

Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές τι ακριβώς δίνει τόσο μεγάλη ώθηση στις δύο μετοχές, οι οποίες από τις αρχές του έτους, πάντως, εμφανίζουν σωρευτικά κέρδη άνω του 218% και του 132%, αντίστοιχα. 

Intralot – Intracom: Εκρηκτική άνοδος σήμερα για τις εισηγμένες του Σ. Κόκκαλη-3

Intralot – Intracom: Εκρηκτική άνοδος σήμερα για τις εισηγμένες του Σ. Κόκκαλη-4

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κάποια εξέλιξη με μία από τις θυγατρικές της Intracom στον τομέα της πληροφορικής. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν θεωρείται κάτι βέβαιο. 

Όσον αφορά την κατασκευαστική θυγατρική του Ομίλου, την Intrakat, η μετοχή ενισχύεται κατά 1,91 και καθορίζεται στα 2,13 ευρώ, με συνολική άνοδο κατά 54% από τις αρχές του έτους.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News